Mindful Marketing en Content Creatie

vertel je verhaal

Iedereen heeft iets moois toe te voegen aan deze wereld. Dus gebruik je talent en ambities om de wereld te verrijken met je unieke verhaal. Vanuit mijn ervaring en persoonlijke beleving geef ik jouw verhaal de inhoud en vorm die het verdient. Mindful marketing noem ik het. En daarvoor zet ik me iedere dag honderd procent in.

"Ik koester alles wat onze wereld bijzonder maakt. En dus ook de verhalen die jij vanuit je organisatie wil delen. Samen creëren we een beleving die raakt."
Didie Schackman
DIDIE SCHACKMAN
eigenaar

mindful marketing

In alles wat ik creëer voor mijn opdrachtgevers herken je mijn persoonlijke benadering van inhoud en vorm. Bij mindful marketing is niets vanzelfsprekend. 

creatie

recent werk dat ertoe doet

boeddhisme

Bodhitv

Bodhitv is een online platform waar mensen alles kunnen vinden over het boeddhistische gedachtegoed. Alle initiatieven zijn bovendien nauw verbonden met de Boeddhistische Unie Nederland. Deze opdrachtgever heeft mij gevraagd de merk identiteit vorm te geven en de website opnieuw te lanceren.

stilte

Boeddhistische Blik

De Boeddhistische Blik laat televisieprogramma's en documentaires zien op de publieke omroep (KRO-NCRV). Ik geef de organisatie inhoudelijk advies over hun programmering. Daarnaast creëer ik content voor de online pr en zorg ik voor de content marketing.

Radboudumc Centrum voor Mindfulness

Dit centrum doet wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van mindfulness trainingen en geeft onderwijs aan patiënten en algemeen publiek. Ik heb strategisch advies uitgebracht over content marketing, event marketing en pr. En het creatieve concept voor de nieuwe website gerealiseerd.

"Wat een mooie blog. Je pakt precies datgene eruit wat ik er gehoopt had in te leggen."
laetitia
Laetitia Schoofs
De Boeddhistische Blik
"We zijn erg blij met het resultaat van de website! Bedankt voor je bijdrage."
kelly
Kelly Speijers
Radboudumc

samen aan de slag

Ik zet mijn persoonlijkheid, talent en ervaring in om mensen, organisaties en merken te laten zien dat hun verhaal ertoe doet. Alles wat mijn creatieve oog en hart raakt, pak ik met ontzettend veel enthousiasme op: complexe digitale transities, het bouwen van betekenisvolle merken, organiseren van workshops en omvangrijke events, en het publiceren van inspirerende boeken.

CONTENT

Creatie van inspirerende verhalen en fotoreportages voor blogs, boeken, magazines en brands.

MARKETING

Ontwikkelen van merkidentiteit, content marketing en pr. Strategische visie op het profileren van een organisatie, merk en product.

EVENTS

Creatie en realisatie van betekenisvolle workshops, schrijfsessies en mind-body events.

Een wereld te geven

“Iedere dag iets creëren, omdat het leven een groot geschenk is. Voor mijn opdrachtgevers voelt dat hetzelfde en daarom werken we samen aan projecten die de wereld verrijken. Ik heb inmiddels een uitgebreid portfolio in de wereld van wellbeing & lifestyle. Ooit begonnen als journalist, al snel doorontwikkeld tot veelzijdig marketing & pr expert, en inmiddels creatieve content maker voor organisaties die een verhaal te vertellen hebben.”

PROJECTEN

Bekijk een kleine selectie van de marketing projecten, opdrachtgevers en werkgevers met wie ik de afgelopen jaren gewerkt heb.

"Bedankt voor alle mooie foto’s. Daar zijn we heel blij mee. Echt mooi gedaan."
Jacline
Jacline de Kort
Samen voor Eindhoven
"Ik heb jouw artikelen gelezen en ben er helemaal weg van. Wat een fijne energie."
mickbrocker
Mick Brocker
Ombir Foundation

samenwerken met didie?

Mijn manier van werken hangt nauw samen met mijn ervaring en persoonlijkheid. Wie ik ben, is wat ik doe. En daarom werk ik mindful met enthousiasme en aandacht voor gevoel.

didie

VRIJE SCHRIJVER

Vanuit een journalistieke opleiding en 20+ jaar schrijfervaring kan ik ieder verhaal tot leven brengen.

CREATIEF OOG

Dankzij verschillende studies, workshops, masterclasses en mijn netwerk heb ik een getraind creatief oog voor alle vormen van content.

MARKT DENKEN

Ik heb gewerkt voor verschillende A-merken (Philips, Sanoma, L’Oréal, Unilever) en uitgebreide kennis over marketing, PR en branded content.

PREMIUM CONTENT

Kwaliteit is een belangrijke voorwaarde. Daarom heb ik altijd geïnvesteerd in SEO-content die gezien wordt door volgers, social media en Google.

NICHE NETWERK

Omdat ik een duidelijke focus heb – mindful leven – beschik ik over een sterk netwerk in wellbeing & lifestyle in binnen- en buitenland.

DAADKRACHT

Aanpakken en doorpakken. Professioneel samenwerken en afspraken nakomen. To the point. Dat is mijn werkwijze.

als je vragen hebt

Stuur me een bericht en ik laat van me horen...