Studio Didie, samenwerken?

didie-creatieve-studio

Didie is een creatieve studio voor projecten die schitteren door persoonlijke inhoud en vorm; schoonheid die ertoe doet. Zowel eigenaar Didie Schackman als de mensen met wie zij werkt, volgen hun hart en hebben aandacht voor alles wat de ziel raakt. Inhoud en vorm, aandacht en plezier, dat is Studio Didie.

Inhoud & vorm

Studio Didie brengt de wereld van woorden, beelden, vormen, kleuren én materiaal tot leven. Denk aan boeken, magazines en prachtige verhalen die raken. Door de kleinschaligheid van deze creatieve studio wordt de persoonlijke uitstraling van de producten tot in detail bewaakt. Dat is niet alleen een vereiste voor de kwaliteit ervan, het is bovendien een onuitputtelijke drive van de eigenaar:

Ik kan me compleet verliezen in de miraculeuze wereld van woorden en vormen. Het liefst houd ik me dagenlang bezig met het bestuderen van boeken, tijdschriften en kunst, en de manier waarop alle elementen zijn samengesteld; vanuit een ongekende liefde voor inhoud en vorm.

Thema’s Studio Didie

Studio Didie creëert producten met persoonlijke inhoud waarin bevlogen ‘makers’ de hoofdrol spelen. Ieder project is inspirerend – om het leven te zien als het grootste geschenk ooit – en authentiek, zodat mensen worden meegenomen in een persoonlijke wereld; integer, oprecht en zich afspelend middenin het moment. Het vertellen van een puur verhaal is namelijk een fabelachtig proces dat vraagt om een bevlogen én pragmatische aanpak. En die vind je bij deze studio. Didie vindt het fascinerend om de missie van mensen ‘vorm te geven’ en tegelijkertijd is zij doortastend gedurende het gehele creatieve proces. Studio Didie wil mensen laten inzien dat ze trots mogen zijn op hun oorspronkelijke aanpak en daarom ontwerpt Didie hun verhaal.

Didie’s ervaring

Didie is een energieke ‘maker’ met een scherp gevoel voor verhalen die ertoe doen. Voor een overzicht van haar werk bekijk je de selectie van Didie’s projecten. Dit is een lijst van creatieve projecten met een lifestyle twist: Fashion, Wellbeing, Sports, Design & Home. Daarnaast vind je een uitgebreid cv van Didie op LinkedIn.

Idee voor Studio Didie?

Wil je ook werken met Didie of heb je een idee voor een project? Lees dan eerst wat berichten op de blog van Didie en bekijk haar foto’s om te zien of je je thuis voelt bij deze wereld. Nog steeds enthousiast? Neem dan contact op via info(Replace this parenthesis with the @ sign)didie.nl.

didie-schrijven-workshop