Menu

Algemene voorwaarden en vragen

Heb je vragen over retraites of wil je contact met Didie Retreats? Op deze pagina vind je informatie over annuleringsvoorwaarden en aansprakelijkheid.

Wil je een retraite boeking annuleren?

Er zijn altijd redenen voor annulering, daar heb ik begrip voor. Stuur daarom altijd een bericht als je niet komt. Annulering kan alleen per mail gedaan worden. Zo houdt Didie Retreats zicht op het aantal personen dat aanwezig is tijdens een retreat, workshop of reis. Didie Retreats adviseert iedereen een persoonlijke reis- of annuleringsverzekering af te sluiten bij het boeken van een reis of activiteit. Omdat elke activiteit ruim van tevoren wordt georganiseerd, hanteert Didie Retreats een aantal annuleringsvoorwaarden. Deze vind je hier:

1-Daagse retraites

Dit zijn de voorwaarden bij het annuleren van een 1-daagse retraite:

 • Annulering langer dan 5 weken voor aanvang: 75% van je betaling krijg je retour.
 • Bij annulering tussen 3 en 5 weken voor aanvang: je krijgt 50% van het gehele bedrag retour.
 • Annulering binnen 3 weken voor aanvang: geen geld retour.
 • Indien de retraite niet doorgaat vanwege corona-maatregelen door de overheid, blijft je boeking geldig tot de eerstvolgende mogelijkheid of je krijgt het gehele bedrag terug. Daar doe ik niet moeilijk over.

Meerdaagse retraites in Nederland

Voor retraites die langer dan een dag duren, zoals een weekend of week, gelden de volgende voorwaarden:

 • Annulering langer dan 6 weken voor aanvang: 75% van je betaling krijg je retour.
 • Bij annulering tussen 4 en 6 weken voor aanvang: je krijgt 50% van het gehele bedrag retour.
 • Annulering binnen 4 weken voor aanvang: geen geld retour.
 • Indien de retraite of training niet doorgaat vanwege corona-maatregelen door de overheid, blijft je boeking geldig tot de eerstvolgende mogelijkheid of je krijgt het gehele bedrag terug.

Meerdaagse retraites buitenland

Ga je op retraite buiten Nederland, dan zijn dit de annuleringsvoorwaarden:

 • Annulering langer dan 8 weken voor aanvang: 75% van je betaling krijg je retour.
 • Bij annulering tussen 6 en 8 weken voor aanvang: je krijgt 50% van het gehele bedrag retour.
 • Annulering binnen 6 weken voor aanvang: geen geld retour.

Annulering door Didie Retreats

Als een retraite niet door kan gaan vanwege annuleringen door leraren, locaties of cateraars, is er de mogelijkheid de retraite op een later moment te volgen. Indien deze datum niet mogelijk is in jouw agenda, krijg je het gehele bedrag van de boeking terug.

Jouw aansprakelijkheid tijdens retraites

Didie Retreats kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijke bezittingen of verwondingen tijdens de retraites. Deelnemers zijn te allen tijde volledig verantwoordelijk voor hun eigen gedrag. Didie Retreats raadt je aan een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor verlies, diefstal, en/of het veroorzaken van kapotte spullen.

De reserveringsopdracht

Aanmelding/reservering geschiedt door het invullen van het boekingsformulier op de website van Didie.nl. In geval van annulering is de hoofdboeker aansprakelijk voor de door hem/haar aangemelde personen en verantwoordelijk voor de betaling van de totale boekingssom. Zowel een mondelinge reservering, een reservering per e-mail en whatsapp of een boeking via de website is bindend, ook zonder de aanwezigheid van een handtekening. Indien de hoofdboeker besluit te annuleren behoudt Didie.nl zich het recht voor om annuleringskosten bij de aanmelder in rekening te brengen.

De hoofdboeker zal voor het sluiten van de overeenkomst en de uitvoering daarvan de benodigde gegevens betreffende hemzelf en de (eventuele) andere deelnemer(s) verstrekken aan Didie.nl.

Het is minderjarige personen niet toegestaan opdrachten aan Didie.nl te verstrekken. Tevens is het verboden om zich te laten registreren onder een valse naam of adres.

Betalingen van de boeking

De betaling van 100% van de gehele boekingssom per persoon moet direct worden betaald en binnen drie werkdagen na het versturen van onze bevestiging zijn ontvangen. Bij niet tijdig betalen is de boeker in verzuim. Indien de betaling uitblijft, wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd op de dag van verzuim. Didie.nl behoudt zich het recht voor om de daarvoor verschuldigde annuleringskosten in rekening te brengen. De hoofdboeker is verantwoordelijk voor de verspreiding en/of beheer van de boekinsginformatie voor de overige deelnemers van de betreffende boeking.

Informatie over retraites

Elke retraite vergt een goede voorbereiding. Didie.nl is een online retraite organisatie; alle up-to-date informatie kun je terugvinden op de website. De deelnemer dient bij deelname aan de retraite zelf zorg te dragen voor de benodigde documenten zoals paspoort, eventuele reisbescheiden, verzekeringspapieren, etc.

Heb je nog vragen?

Didie Retreats
Slingerbos 66
4814 NC Breda
Telefoon/whatsapp: +31 (0)6 293 093 81
Email: memo@didie.nl

KVK 65153189
BTW NL164801790B02

Chat openen
1
Hallo ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ, kunnen we je helpen?