Menu
inspiring people

Arnhem Mode Biennale 2011

mode evenement

De vierde editie van de Arnhem Mode Biënnale vindt op dit moment plaats op verschillende locaties in Arnhem (1 juni tot en met 3 juli). Tijdens dit evenement vind je in Arnhem alles wat betrekking heeft op modevormgeving van nationale en internationale allure. Deze biënnale draagt de naam Amber, de muze van het evenement.

Zoals het creatieve team dit omschrijft:

“We gaan op zoek naar haar ware identiteit. De personificatie van een fenomeen zo gelaagd en complex als mode, is niet zonder de nodige complicaties. Maar als we de karaktereigenschappen die we met mode associëren in ogenschouw nemen, dan is het niet eens zo ver gezocht.

Mode is mysterieus en verleidt ons met de illusie van een alternatieve wereld die zij zelf geschapen heeft. Als een directe weerspiegeling van de maatschappij waarin wij leven is ze mede verantwoordelijk voor het creëren van onze identiteit. Amber leren kennen, betekent ook meer over jezelf te weten komen.”

Ikzelf heb een speciaal gevoel bij dit mode evenement.

Voor de derde editie (2009) verzorgde ik namelijk het marketingcommunicatieadvies en schreef ik het communicatieplan voor dit mode evenement. Dat beschouw ik nog steeds als een hele waardevolle design opdracht. Bovendien heb ik daardoor ervaren hoe het biënnale team vol overgave en energie werkt aan dit spektakel. Tot op de dag van vandaag heb ik daarom erg veel respect voor de inzet en creativiteit van de stichting Arnhem Mode Biënnale.

Nog geen comments

    Leave a Reply