Menu
persoonlijk

Titel en preview boek Didie

Updated 11/04/2021
boek didie cover

Mijn boek nadert het daglicht (nog vier dagen) en daarom een primeur, de onthulling van de titel! Ik ben niet zo van de uitroeptekens, maar deze keer kan ik het niet laten. Ik heb er lang over nagedacht en vandaag mag iedereen het weten: Zielvol. In één oogopslag alles wat dit boek inhoudt en wie ik ben.

Zielvol, omdat niets vanzelfsprekend is.

In totaal telt het boek 116 pagina’s en natuurlijk kan ik het niet laten om een ‘inkijkje’ te geven in het boek. Daarom een preview van enkele pagina’s zodat je weet wat je te wachten staat als je dit boek gaat bestellen. De eerste druk is maandag 25 april gereed. Alle gegevens rondom de bestelling zet ik maandag direct online.

pagina uit het boek van Didie
Preview van een pagina in Zielvol

Momenteel ben ik nog razend druk met het uitzoeken van de verkoopkanalen. Bol.com is leuk, maar de extra kosten vallen behoorlijk tegen. En het vinden van een voordelig postbedrijf lijkt ook onbegonnen werk. Jee, bestaan die überhaupt? En dan is er nog het verpakkingsmateriaal, alles is zó saai. Maar ik blijf gedisciplineerd en geconcentreerd om de eindstreep te halen. Of in dit geval: het begin van een spannend verkoopproces.

De omschrijving van het boek Zielvol is trouwens klaar:

ZIELVOL is een persoonlijk boek vol notities over een zielvol leven. Het is de zoektocht van een vrouw met een hongerig hoofd en een helend hart, Didie Schackman. Het verleden heeft haar gebracht tot waar ze vandaag is en ze wil niks liever dan ‘het heden’ volop beleven, met aandacht en liefde voor het leven zelf. Maar dat gaat niet altijd vanzelf en leidt regelmatig tot vertwijfeling en onrust. Toch weet Didie er op geheel eigen wijze een positieve draai aan te geven om uiteindelijk zichzelf en anderen te inspireren tot een mindful leven.
In ZIELVOL is een zorgvuldige selectie gemaakt van de overpeinzingen die Didie de afgelopen jaren publiceerde op haar website. Het resultaat is een geraffineerd boek van 116 pagina’s met aandacht voor inhoud én vorm.”
(Zielvol, Didie Schackman. Prijs €15,95)

Bestellen via Bol.com (gratis verzending, inclusief 3 postcards voor eigen gebruik!)

  • Zielvol, omdat niets vanzelfsprekend is
  • Auteur: Didie Schackman
  • Aantal pagina’s: 116
  • Eerste druk: april 2016
  • ISBN: 978-90-816797-0-1
  • NUR-code: 401
  • Uitgever: Soulful Stories

Bekijk het inkijkexemplaar van Zielvol.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?