Menu
persoonlijk

Leesvoer voor creatieve mama met ambitie

Updated 11/04/2021
creatieve mama Didie

Creativiteit en ondernemerschap vormen de basis voor mijn dagelijkse flow. Als het even kan start ik vroeg in de ochtend met mijn eerste hersenspinsels. Ik eindig de dag met een rondje hardlopen om de laatste creatieve boost in beweging te houden. Tussendoor verwen ik mezelf met verse gebakjes, zelfgemaakte sojamelk, een wandeling in het park en een inspirerende skypemeeting. Een enkele keer wissel ik dit ritme af met een avontuurlijk reisje op zoek naar mindful leven.

Tot zover de ideale wereld waarin deze creatieve mama het middelpunt zou zijn.

De realiteit is gelukkig anders. Zonder mijn gezin zou het aanzienlijk saaier, minder levendig en vooral heel leeg van binnen zijn. Liefde en lachen, dat is de motor waarop ik draai. Zonder die unieke energie is mijn werk niks waard. En ik ben niet de enige. Dat hebben mijn ondernemende bondgenoten Katja en Danielle goed begrepen. Daarom lanceren deze creatieve mama’s geheel tegen de trend in een nieuw print magazine: Mamaleest.

Voor creatieve mama’s die willen genieten van hun kroost én eigen ambities.

Met Danielle heb ik eerder samengewerkt voor mijn boek Zielvol waarvoor zij de vormgeving heeft gedaan. Zakenpartner Katja is haar schrijvende counterpart en Esther verzorgt de sales.

Het heeft even geduurd voordat het magazine van de drie ambitieuze mama’s het licht zag.

De ijverige moeders zijn tenslotte zelfstandig ondernemer, razend druk en runnen een gezin. Daardoor moest dit nieuwe avontuur verschillende vertragingen doorstaan voordat het magazine gelanceerd werd. De laatste uitdaging bleek de coronacrisis waardoor de lancering van Mamaleest werd uitgesteld.

Inmiddels is er niks meer dat deze dappere vrouwen tegenhoudt.

Op 1 juni verschijnt de eerste gloednieuwe eerste editie. En wie staat er in deze uitgave voor creatieve moeders? Inderdaad, deze mama mindful zelf. Ik ben benieuwd of ik de lezers ga verrassen en inspireren met mijn ideeën over een eenvoudig leven met een glimlach.

Kies jij voor deze nieuwe mama-titel in de kiosk?

En heb je zin in leesartikelen waar jij en je kinderen blij van worden? Ontdek het tijdschrift in de kiosk of neem een abonnement. De makers van het blad gaan je verrassen met de leukste knutselideeën, bijzondere erop uitjes en leesvoer waar ouders en kinderen van 4-10 jaar blij van worden. De perfecte manier om te onthaasten met een 140 pagina tellend magazine gemaakt door mama’s met lef.

ps: kijk ook even bij de ontzettend leuke knutselideeën die op de site staan. Je kunt ze downloaden en uitprinten. Hartstikke origineel bedacht.

creatieve-mama
Originele inspiratie voor creatieve gezinnen (foto Mamaleest)
Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?