Menu
inspiring people

Bewust design eten

design eten

Food en design is een verleidelijke combinatie die onze zintuigen prikkelt. Keukenconfessies weet deze combinatie op creatieve en onconventionele wijze neer te zetten. Dit bedrijf, gerund door Maarten Lockefeer en Franke Elshout, maakt van eten een sfeervolle ervaring tijdens verschillende evenementen en op diverse locaties in binnen- en buitenland.

Vanuit Design Academy Eindhoven werk ik samen met Keukenconfessies tijdens evenementen die de juiste food en design atmosfeer nodig hebben. Tijdens de DAE expositie in Milan (Salon del Mobile 2011) lieten Lockefeer en Elshout al zien hoe je Nederlandse en Italiaanse invloeden samenbrengt binnen een creatief platform met de pop-up foodstop. Voor de Graduation 2011 heeft Keukenconfessies opnieuw een smaakvol, aantrekkelijk en sfeervol concept gerealiseerd. Bezoekers van de expositie kunnen na een tour langs 173 indrukwekkende eindexamenprojecten ontspannen en reflecteren op alle inspiratie in het DAE restaurant waar Keukenconfessies het eten en de drank verzorgt. In een passende ambiance kan iedereen genieten van verse taarten, brownies, broodjes (via biologische bakkerij Meelmuts) evenals huisgemaakte soep, verse fruitdranken uit de zogenaamde ‘Philips Fruittuin’ en Budels bier van de lokale brouwerij. De koffiespecialiteiten worden verzorgd door Bean Brothers, eveneens een creatieve onderneming die koffie drinken tot een ontspannen ervaring maakt.

Naast de evenement-concepten heeft Keukenconfessies een eigen locatie in het Eindhovense Klokgebouw waar zij voor groepen mensen evenementen voorzien van passende smaakcombinaties.

Nog geen comments

    Leave a Reply