Menu
persoonlijk

Didie gaat online bij Happinez

Updated 11/04/2021
didie bij happinez

De online wereld wordt extra mindful dankzij twee geweldige ontwikkelingen: het grootste mindstyle magazine Happinez heeft een nieuwe website gelanceerd. Maar nog mooier: het magazine heeft mij gevraagd een wekelijkse online column te schrijven! En dat is voor mij een uitzonderlijk bericht, want ik volg Happinez al zolang als het tijdschrift bestaat en heb mijn ‘mind’ er regelmatig door laten beïnvloeden. Om er als Didie zelf voor te gaan schrijven is een diep gekoesterde wens die precies op het juiste moment werkelijkheid wordt.

Niets is vanzelfsprekend

Ik heb leren kijken in het diepste van mijn gevoel en heb de ruimte gevonden om te schrijven vanuit mijn hart. Ik ben een wereld binnengetreden waarin ik probeer te leven vol aandacht en bezieling; een lifestyle waarin ik er alles voor over heb om de dag te eren met een glimlach ook al zijn de omstandigheden soms anders. Maar door mijn ogen open te houden voor de mensen, de natuur en de verhalen die mij beroeren, ontdek ik iedere dag opnieuw dat niets vanzelfsprekend is.

En juist daarom ben ik zo trots op deze nieuwe stap, want ik ben niet ‘zomaar’ gevraagd voor dit platform. Daar gaat een ontwikkeling aan vooraf die dieper reikt dan ikzelf kon vermoeden.

Didie Schackman

Hard werken en toewijding

Jaren van schrijven, lezen, studeren, fotograferen, cultuur en reizen zijn nodig geweest om mijn liefde voor schrijven te vormen. Dankzij mijn leergierigheid, vastberadenheid en toewijding kwamen de eerste cadeautjes op mijn pad waarover ik ‘s nachts fantaseerde. Het waren de parels op de bodem van de zee die op mij lagen te wachten totdat ik de moed had ze op te duiken. En de kracht, want inderdaad, een beloning komt niet vanzelf. Daar moet je hard voor werken en dat heb ik gedaan, geen twijfel mogelijk.

Zielvol, een persoonlijk boek

Dit voorjaar lanceerde ik mijn boek Zielvol, het summum van mijn creatieve vermogen. Ik stuurde het onder meer naar Happinez met een persoonlijke noot voor de mensen van wie ik hoopte dat ze in mij zouden geloven. En dat werd opgemerkt: de waardering voor mijn boek, zowel qua inhoud, vormgeving en beeldkeuze leidde ertoe dat ik onlangs werd gevraagd columns te gaan schrijven voor het nieuwe digitale platform.

Inmiddels zijn de contouren voor mijn eerste mindfulle overpeinzingen geschetst en 1 september figureren de ‘woorden van Didie’ op Happinez.nl om mensen te raken en te laten weten dat ze niet alleen staan in hun zoektocht naar zingeving en geluk.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?