Menu
persoonlijk

Didie gaat online bij Happinez

didie bij happinez

De online wereld wordt extra mindful dankzij twee geweldige ontwikkelingen: het grootste mindstyle magazine Happinez heeft een nieuwe website gelanceerd. Maar nog mooier: het magazine heeft mij gevraagd een wekelijkse online column te schrijven! En dat is voor mij een uitzonderlijk bericht, want ik volg Happinez al zolang als het tijdschrift bestaat en heb mijn ‘mind’ er regelmatig door laten beïnvloeden. Om er als Didie zelf voor te gaan schrijven is een diep gekoesterde wens die precies op het juiste moment werkelijkheid wordt.

Niets is vanzelfsprekend

Ik heb leren kijken in het diepste van mijn gevoel en heb de ruimte gevonden om te schrijven vanuit mijn hart. Ik ben een wereld binnengetreden waarin ik probeer te leven vol aandacht en bezieling; een lifestyle waarin ik er alles voor over heb om de dag te eren met een glimlach ook al zijn de omstandigheden soms anders. Maar door mijn ogen open te houden voor de mensen, de natuur en de verhalen die mij beroeren, ontdek ik iedere dag opnieuw dat niets vanzelfsprekend is.

En juist daarom ben ik zo trots op deze nieuwe stap, want ik ben niet ‘zomaar’ gevraagd voor dit platform. Daar gaat een ontwikkeling aan vooraf die dieper reikt dan ikzelf kon vermoeden.

Didie Schackman

Hard werken en toewijding

Jaren van schrijven, lezen, studeren, fotograferen, cultuur en reizen zijn nodig geweest om mijn liefde voor schrijven te vormen. Dankzij mijn leergierigheid, vastberadenheid en toewijding kwamen de eerste cadeautjes op mijn pad waarover ik ’s nachts fantaseerde. Het waren de parels op de bodem van de zee die op mij lagen te wachten totdat ik de moed had ze op te duiken. En de kracht, want inderdaad, een beloning komt niet vanzelf. Daar moet je hard voor werken en dat heb ik gedaan, geen twijfel mogelijk.

Zielvol, een persoonlijk boek

Dit voorjaar lanceerde ik mijn boek Zielvol, het summum van mijn creatieve vermogen. Ik stuurde het onder meer naar Happinez met een persoonlijke noot voor de mensen van wie ik hoopte dat ze in mij zouden geloven. En dat werd opgemerkt: de waardering voor mijn boek, zowel qua inhoud, vormgeving en beeldkeuze leidde ertoe dat ik onlangs werd gevraagd columns te gaan schrijven voor het nieuwe digitale platform.

Inmiddels zijn de contouren voor mijn eerste mindfulle overpeinzingen geschetst en 1 september figureren de ‘woorden van Didie’ op Happinez.nl om mensen te raken en te laten weten dat ze niet alleen staan in hun zoektocht naar zingeving en geluk.

11 Comments

 • T. Diels
  26/08/2016 at 00:36

  Jarig voel ik me heel vaak! Maar nu schiet ik middernacht, half één in de lach!
  Hoe is het mogelijk. Dit bericht lezen opgeschoven om het rustig te lezen en niet bij thuiskomst van een fijne vakantie, tussen de halgeopende koffers en de binnengekomen post.
  Maar mijn zus, die thuis bleef en pas facebookdeelnemer is merkte de inhoud vab dit bericht op!
  Naar bed, maar niet slapen voordat ik dit artikel van je gekezen heb!
  Goh! Gelukkig happy, happier, happiest!
  Didie, wat je schrijft is inderdaad een fijne bevestiging van je werk ervoor.
  Ik heb al veel van je teksten etc. Bewaard uit trots. En om je t.z.t. blij mee te zien.

  Reply
  • Didie
   26/08/2016 at 09:37

   En een glimlach hier na het lezen van je reactie. Voelt alsof we het samen doen!

   Reply
 • Ivonne Smit
  25/08/2016 at 20:41

  Lieve Didie, gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging! Wat geweldig dat jouw “juweeltjes” nu door een groter publiek gelezen kunnen worden. Door jou word ik ook positief gevoed en ik heb door jou inmiddels al een rugzak met mooie verhalen en mooie herinneringen. Succes meis!

  Reply
  • Didie
   26/08/2016 at 09:38

   Ik heb een paar trouwe fans die me telkens verrassen met hun reacties en positieve feedback waardoor ik weet waarvoor ik dit allemaal doe. You make my day.

   Reply
 • Riki
  23/08/2016 at 08:43

  Ik zei al eerder dat je woordkeuze heel mooi is in je boek en gelukkig merken veel meer mensen dat ook op.
  Heel veel succes meid, je hebt al veel mensen in de ziel weten te raken. Liefs Riki

  Reply
 • Anita Pauwels
  22/08/2016 at 19:40

  Fantastisch Didie, een hele erkenning dat jouw mooie woorden op deze manier door veel mensen gelezen gaan worden. Heel veel plezier en succes!

  Reply
  • Didie
   22/08/2016 at 20:22

   En dat is ook mijn gedachte. Zo fijn dat er nog meer mensen van kunnen genieten. Bedankt voor je reactie en erg leuk dat je de moeite ervoor hebt genomen!

   Reply
 • Mariska
  22/08/2016 at 19:24

  Wow!! Gaaf didie! Je bent een mooie aanvulling op het blad! Veel succes, maar nog belangrijker: veel plezier!

  Reply
  • Didie
   22/08/2016 at 20:21

   Tof dat je zo meeleeft. Heerlijk he, al die mijlpalen. You know the feeling.

   Reply
 • Laura
  22/08/2016 at 17:07

  Wow wat mooi! Gefeliciteerd met deze mooie kans!

  Reply
  • Didie
   22/08/2016 at 19:19

   Wat attent Laura. Bedankt en ik hoop je snel tegen te komen bij Happinez 😉

   Reply

Leave a Reply