Menu
persoonlijk

Doopsel, een dierbaar moment in beeld

Updated 11/04/2021

Terwijl het dagelijks leven weer ‘januari fris’ is en de gedachten gericht zijn op alles wat komen gaat, gun ik mezelf nog even een moment om iets prachtigs in herinnering te roepen. Het was – zonder twijfel – één van de meest dierbare momenten van het afgelopen jaar: de doop van onze zoon. Een plechtigheid die plaatsvond op een unieke winterdag: toen de zon en de sneeuw vloeiend samensmolten. De emoties, die voorafgaand aan deze wonderlijke dag mijn hart hadden overspoeld, konden nu eindelijk hun weg vinden naar de heiligheid van het moment.

Als je het volgende beeldverslag bekijkt, voel je hopelijk zelf hoe teder en oprecht dit alles is geweest.

En vooral… mijn dank aan alle mensen die deze dag het verschil maakten:

  • Hanke Arkenbout, voor de innemende wijze waarop deze fotograaf te werk is gegaan; met deze liefdevolle foto’s als resultaat.
  • De openhartige en charismatische diaken van Bisdom Breda die van de doop een onvergetelijke en intieme ervaring maakte.
  • Jeugdvriendin Anke (Moment&Z0) die te midden van een veeleisend prachtig gezin met drie kids een uurtje vrij wist te maken om – minder dan 24 uur voorafgaand aan de doop – een speciale kaars te maken.
  • De vriendelijke dame van de religieshop uit Dreumel die op een ijzige zaterdagmiddag haar ‘Sint Christoffel’ geschenken tevoorschijn toverde, zodat mijn ouders een authentiek medaillon wisten te bemachtigen.
  • Dickens & Jones die ons liet vertoeven in de mooiste serre van hartje Breda.
  • Mijn ouders, familie, ‘verse’ peetouders en schoonfamilie die de plechtigheid vol overgave bijwoonden.
  • En tenslotte mijn partner, die samen met mij onvoorwaardelijk gelooft in de liefde en voor altijd de steun en toeverlaat van onze zoon zal zijn.
Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?