Menu
mindful leven

Een nieuwe werkplek

Updated 02/02/2022
zelfbewust en mindful

Wat was mijn kantoor een geweldige plek. Een gezellige plek waar ik 100% mezelf kon zijn. Gelachen, gehuild, gegild, gesprongen en lekker schuiven met de meubels. Gezellig gemaakt met foto’s, canvasdoeken en bloemen. Een echt Didie plekje.

De jongens van het kantoor naast mij, Knowmax, maakten het steeds leuker voor me. Ook met het team van de makelaar beneden had ik steeds meer plezier. Ik heb er veel geleerd.

Door de eenzame momenten heengaan en voelen wat er loos was.

De confrontatie met privé sms’jes van mannen die me van mijn stuk brachten, het omgaan met de teleurstelling in privéleven. Telefoontjes die ik vervelend vond en toch weer de moed oppakken om mensen te bellen. De rustige momentjes na zessen.

Alles kon en mocht in mijn eigen kantoor in Nijmegen.

Ik begon er met opdrachten voor de Gelderlander en Unibouw. Er kwam wat bij en er verdween wat. Mijn eigen webshop yayayes tussendoor, coaching, van alles en nog wat. Heel veel BWELL magazine! Bloed, zweet en tranen. Het idee voor een ander boek genaamd Hulde. De bezoekjes van vrienden Michiel, Rob, Danielle, Ingrid, mijn ouders, vriendin Jamie. Het was een heerlijk plekje waar ik apetrots op was. Ik trad er niet mee naar buiten.

Eigenlijk wilde ik het veilig voor mezelf bewaren.

Na mijn reis naar Tibet voelde ik, dat ik niet meer alleen op kantoor wilde zijn. Ik begon een sollicitatie offensief. Vrij gejaagd. Een KvK coach hield me van die gedachten af. Op en neer werd ik getrokken in mezelf. Langzaam leerde ik te luisteren naar mijn eigen stem. En met vallen en opstaan kwam ik die tegen.

Langzaam liet ik meningen van anderen los en maakte mijn weloverwogen keuze om alleen nog een leuk project zelfstandig op te pakken. Het idee was goed, samen met vormgever Danielle en we werken er nu samen aan. Afscheid nemen van de Gelderlander heb ik ook ingezet. Ik voelde wel dat ik nog steeds op niveau wilde gaan werken.

Rust, structuur en inhoud.

Wel een beetje bijzonder, geen honderd in een dozijn, maar een mooi project. Het werd een baan bij InnoSportNL. Toen ik deze baan de eerste keer zag ben ik direct gaan bellen omdat dit het helemaal was. Ook dat begon een beetje gejaagd, maar in basis was het sport en business. Het is voor mij nu veilig, geeft rust, structuur en ik voel me heel erg welkom. Dat is geweldig.

Het kantoor laat ik vol liefde achter.

Ik hoop dat mijn opvolger hier met net zo veel plezier komt te werken. Dat ook hij of zij zich zelf leert kennen en een persoonlijke groei kan doormaken. Ik richt me voorlopig op mijn nieuwe baan. Stap voor stap. De vrije momenten blijf ik welkom bij mijn ondernemer vrienden hier. Die hebben me zo goed gesteund en waren er altijd voor me. En nog. Het voelt warm en goed.

Het was een geweldige tijd!

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?