Menu
eenvoud thuis

Hoe ziet het nieuwe werken eruit?

didie op kantoor

Steeds meer mensen creëren een droombaan die naadloos aansluit bij hun leven. Het nieuwe werken is vooral een way of life geworden. Was een baan vroeger vooral een middel om geld te verdienen of status te verwerven, tegenwoordig zijn gevoel en vrijheid de vertrekpunten van een carrière.

Mijn manier van werken komt uit diezelfde visie voort.

Daarom was Glamour magazine benieuwd naar mijn verhaal:

“Mij gaat het erom dat ik met een tevreden gevoel de dag kan beginnen omdat ik fijne mensen om me heen heb. En dat ik familie, vrienden en anderen iets terug kan geven vanuit mijn hart. Dat heeft niks met geld te maken.’ Aldus Didie Schackman (32), schrijfster van het blog ‘Vrolijke vrouwen’, ex- miss Nederland en oprichtster van yayayes.com, een erotische wellness shop voor vrouwen. Een webshop waarmee ze in het eerste jaar gelijk twee ton euro omzet behaalde.

Didie: “Ik wil het beste uit mezelf halen, van het leven genieten en mijn dromen waarmaken.

Niet alleen door te denken, maar ook door te doen. Waarom? Vanwege de passie, het plezier en de voldoening die daaruit voortkomen. Er is namelijk geen grotere kick dan met enthousiaste mensen goede concepten neer te zetten. En dan vervolgens te horen hoe mooi en leuk het is wat je doet! Van mijn eigen workout video en webshop tot het sportmerk dat ik momenteel opzet.”

Werken is iets waardevols en kan bijdragen aan je persoonlijke geluk.

Terwijl het gevestigde zakenleven zich druk maakt om meer ‘vrouwen aan de top’ en ‘door het glazen plafond heen breken’, laat de komst van het digitale tijdperk nieuwe mogelijkheden zien voor werk en succes. Didie: “Ik werkte als marketingmanager bij een internationaal surfmerk. Dat het ook anders kon, besefte ik pas toen ik wegens ziekte ontslag nam.  Ik wilde niet bij de pakken neer zitten. Door voor mezelf te beginnen met een webshop kon ik vanuit huis, op een prettige, flexibele manier opnieuw starten. Zonder al te veel risico en toeschouwers. Uiteindelijk vertelde mijn gevoel waar ik heen moest. En dan moet je natuurlijk wel luisteren!”

Didie in Glamour
De Glamour met het interview over het Nieuwe Werken