Menu
mindful leven

Onze identiteit

Updated 12/03/2020
identiteit

Ik kwam iets tegen met een naam die mij nieuwsgierig maakte. Het klonk leuk, trendy en ‘gadget-like’ dus genoeg reden om er meer over te weten en te bloggen. Door mijn profiel op social media kunnen anderen snel bekijken waar ik voor sta, wat mij bezig houdt en wat ik leuk vind. Maar als ik iemand in real life tegenkom, is mijn digitale profiel onzichtbaar.

Soms zou het juist wél leuk zijn om in één keer iets uit te kunnen dragen zodat een ander ziet waar ik voor sta. Misschien had ik daardoor al heel wat soulmates kunnen ontmoeten. Onderneemster Ivenne Mecking heeft dat ‘contactmoment’ omgevormd tot een eigentijdse gadget: CUBE ID. Een nieuw concept voor de spontane contactmomenten in het ‘echte leven’, in tegenstelling tot twitter, chatten, sms of pingen.

Ivenne is acht maanden bezig geweest om het product te ontwikkelen, realiseren en lanceren. Inmiddels is het product live gegaan, uiteraard met website en e-shop. Het ziet er fris uit zonder al te veel ‘bla bla’. To the point. Laten zien waar je voor staat. Je identiteit prijsgeven middels no-nonsens ‘cubes’. Er zijn verschillende thema’s waaruit je kunt kiezen om zo je ID chain te vullen met symbolen. En voor de eigenwijze DCG-ers: je kunt ze ook zelf ontwerpen. Het gaat Ivenne overigens niet alleen om haar eigen gewin. Ze heeft het product gekoppeld aan goede doelen zoals de Nierstichting. Way to go Ivenne!

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?