Menu
mindful leven

Verrassende interieurproducten

Updated 02/02/2022
design kast

Je hebt een woning met een kleine, flexibele of bijzondere ruimte die meer vraagt dan alledaags meubilair. Je wilt meubels om je spullen op te bergen, maar ook iets om op te kunnen zitten. Je houdt tegelijkertijd van verrassingen in je huis en vormgeving die puur en functioneel is. Toen ik de Oturakast van ontwerper Rianne Koens zag, werd al het vorige mogelijk.

Functionaliteit en design

Deze 23-jarige designer, geboren in Lochem, heeft de gave om functionaliteit en design op een aansprekende wijze te combineren tot in het oog springende producten. Gedurende haar studie heeft ze al verschillende items ontwikkeld die je aan het denken zetten over de toepassing van interieurproducten. Verder is Rianne een ontzettend energieke onderneemster en dat mocht ik al eens ervaren tijdens mijn werk bij Design Academy in Eindhoven waar zij studeerde.

Zo bedenkt Rianne een vaas die de rand van een tafel versiert.

Of een kaars die haar eigen kaarsvet recyclet. En recent bedacht ze Schillenpracht. Dit is een serie huishoudelijke producten die het mogelijk maakt de opperste schil van fruit te hergebruiken tot aroma-makers voor culinair genot.

Alle design producten van Rianne hebben de potentie het grote publiek te bereiken.

Daarvoor heeft ze wel de juiste samenwerkingspartners nodig. Daar is ze nu gelukkig druk mee bezig. Immers, als zoveel mensen ‘blij’ worden van jouw hersenspinsels, verdien je in ieder geval een prominente plek in mijn interieur.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?