Menu
persoonlijk

Mijn interview over Miss Nederland

Updated 23/06/2022
Didie is Miss Nederland ambassadeur

De website van alle Miss fans hield onlangs een interview met mij. Wil je meer weten over mijn Miss leven toen en nu? Lees onderstaand interview.

Wat was je drijfveer voor deelname aan Miss Nederland?

Avontuur! School ging prima en ik zocht afleiding, gekkigheid, entertainment, net even wat anders dan de alledaagse sleur. De Miss Nederland verkiezing was een mooie combinatie van dit alles.

Wat is de leukste herinnering aan je jaar als Miss?

De opname van de ‘Work that body’ aerobics video. Ikzelf gaf aerobics lessen en hield van dansen en performen. Dit was een prachtige kans om mensen een inspirerende les te laten zien op het gebied van bewegen, samen met mijn instructor Michel Dekker. Daarnaast was het ontmoeten en kort spreken van Nelson Mandela natuurlijk groots! Dat was zowel ontroerend als inspirerend.

Hoe is je leven veranderd na je deelname aan de verkiezing?

Dankzij de verkiezing heb ik in korte tijd leren omgaan met mensen van verschillende komaf. Van BN-ers en politici tot zakenmensen en andere bijzondere mensen. Ik heb daardoor veel mensenkennis opgedaan waardoor ik als 17-jarige al vrij snel wist wat ik echt wilde. Verder was het financieel een interessant jaar. Daar pluk ik nog steeds de vruchten van.  

Wat doe je nu en wil je vaker meedoen met de Miss verkiezing?

Ik heb een eigen communicatiebureau.

Toevallig vroeg een journalist laatst nog aan mij waarom ik nu niet meer meedoe. Allereerst heb ik de hele show al eens ervaren en ik ben van mening dat je telkens weer een nieuwe uitdaging moet zoeken. Verder vind ik het de hoogste tijd dat nieuwe, jonge meiden dezelfde kans krijgen als ik heb gehad.

Heb je een boodschap voor jonge vrouwen die nu aan Miss verkiezingen deelnemen?

Zorg dat je de juiste begeleiding hebt qua coaching zodat je stevig in je schoenen staat. Blijf nuchter en benader iedereen met gezond verstand en wees geduldig. Als het ‘Miss’ zijn op je lijf geschreven is, komen daar op termijn mooie dingen uit.

Wat zijn je toekomstplannen?

Het verder ontwikkelen van mijn communicatiebureau en samen met de Miss Nederland Organisatie ervoor zorgen dat het ‘merk’ Miss Nederland de juiste waardering krijgt en behoudt.

Hoe ziet jouw ideale Miss eruit?

Een integere vrouw die zichzelf goed verzorgt en weet wat er leeft in de wereld. Ze is intelligent en sociaal en probeert het leven te vullen met positieve energie voor de mensen die haar lief zijn en tegelijkertijd iets betekenen in onze maatschappij.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?