Menu
persoonlijk

Lifestyle projecten, creativiteit en ondernemerschap

Updated 23/06/2022
woonkrant lifestyleprojecten

Van bestaande bouw tot nieuwbouw en van appartement tot villa, ik heb het hele scala ontdekt als content maker voor de Gelderlander. Het dagblad gaf mij in 2008 de opdracht om alle vastgoed en nieuwbouw specials te realiseren voor de krant. Een mooie klus waarbij ik talloze makelaars, bewoners, fabrikanten en projectontwikkelaars in Nederland heb gesproken. Waardevolle gesprekken die mij ook hebben geholpen bij de ontwikkeling van mijn persoonlijke woonvoorkeur.

Vanwege het succes van de specials kreeg ik andere lifestyle projecten toegewezen.

Vaak betrof het mediaprojecten van de krant op het snijvlak van inhoud en vorm, en van redactie en commercie. Dit resulteerde in de ontwikkeling van nog meer lifestyle specials, een wellness magazine, de productie van modereportages en een concept voor een nieuwe glossy.

Als liefhebber van bladen, media en lifestyle kan ik niet anders dan terugkijken op een prachtige samenwerking, die mij als creatieve ondernemer heel veel gegeven heeft.

Een selectie van de verschillende nieuwbouw- en vastgoedspecials die ik maakte:

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?