Menu
op retraite en reizen

Mindful restaurant met eerlijke oogst

mindful eten in restaurant biologisch

Nog maar enkele dagen te gaan voor mijn vertrek naar mindful Frankrijk en daarom moest ik dit weekend een andere bestemming ‘aftikken’. Het verblijf tijdens mijn reis is namelijk nauw verweven met de duurzame lifestyle van restauranteigenaar en food-ondernemer Jonathan Karpathios. Het was zíjn beschrijving van Sandra en Santi’s Simply Canvas waardoor ik de camping selecteerde als mijn ultieme verblijfplaats nabij het klooster van Plum Village.

Mindful restaurant

In het kookboek Echt Eten 2 beschrijft hij namelijk niet alleen de manier waarop je eerlijk kookt met lokale producten. Zijn interesse in de permacultuur van Simply Canvas is al net zo smakelijk en respectvol verwoord. En door zijn visie op ‘hoe laat ik de wereld achter voor mijn kinderen’ bleef hij in mijn gedachten. Niet vreemd dus dat zijn Restaurant Vork en Mes op mijn wensenlijstje stond. En wat bleek: een plek waar je verrast wordt door een sublieme entree.

Wat volgt is een zintuiglijk feest met mindful eten.

Daarbij word je betoverd door het eigentijdse interieur dat tot leven komt dankzij de magnifieke lichtinval. Allemaal in de weidse omgeving van het Haarlemmermeerse bos. Hier voelde ik wat het betekent om te genieten van een eerlijke oogst.

Het maakt me nog enthousiaster en nieuwsgierig naar de manier waarop Sandra en Santi de omgeving van hun Franse camping hebben ingericht en vooral benieuwd naar alles wat de komende trip mij – en iedereen die meeleest – brengen zal.

2 Comments

 • Margreet
  18/07/2017 at 21:27

  Geweldige plek om te eten, precies zo als je omschrijft. Meerdere malen geweest, elke keer een feestje. Mooie foto’s!

  Reply
  • Didie
   18/07/2017 at 22:06

   Dus in gedachten komen we elkaar weer tegen. Zielvol smakelijk! Lieve groet

   Reply

Leave a Reply

Chat openen
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?