Menu
mindful

Geef een Mindful Momentje cadeau aan iemand die je dierbaar is

mindful moment cadeau

Meer dan vijftig mindful opdrachtjes en evenveel inspirerende wijsheden. Deze vind je in het kaartspel Mindful Momentje van Suzan Oostvogels. Zij heeft dit kaartspel met liefde gemaakt om iedereen te inspireren dagelijks wat vaker mindful te zijn. Haar naam heb je misschien al eens voorbij zien komen op mijn website vanwege de retraites die zij geeft. Haar energieke, enthousiaste en eigentijdse manier van lesgeven in haar Mindful Centrum is me altijd bijgebleven. Zij geniet op haar beurt van mijn boek en verhalen, en zo houden we elkaar mindful aan de gang.

Mindful met papier

We delen ook een liefde voor woorden en papier. Dat blijkt wel uit haar kaartspel Mindful Momentje waarmee je op eigentijdse wijze actief mindful kunt zijn. Ze geeft namelijk praktische opdrachten die zijn gericht op het bewust worden van je lichaam, je zintuigen en je omgeving. En ze deelt opmerkelijke wijsheden van bekende en onbekende spirituele mensen. Een mooie wijsheid:

Het gaat er niet om dat je tijdens je leven wacht tot de regenbui over is, maar dat je leert dansen in die regenbui (Jon Kabat-Zinn)

Een cadeautje geven

Deze week mag ik twee kaartspellen weggeven. Om cadeau te doen aan iemand die je wat meer rust en geluk gunt. Dus kom maar op met je suggesties. De twee winnaars grabbelen we volgende week maandag uit de hoge hoed.

 • Schrijf in de reactie onder dit artikel wie dit spel verdient
 • Je kunt de persoon ook taggen in het bericht op mijn Mindful Moments facebook pagina
 • De twee winnaars ontvangen maandag 19 maart een persoonlijk bericht

4 Comments

 • Marjan
  16/03/2018 at 09:43

  Mijn schoonzusje Daniela. Zij is Finse en is momenteel volop bezig om de Nederlandse taal te leren; wat trouwens heel goed gaat. Zij is een vrouw met een hele open en positieve mindset en we praten heel veel samen over allerlei onderwerpen. Deze kaartenset zou de manier zijn om de diepgaande gesprekken die we nu meestal nog in het Engels voeren, te starten vanuit het Nederlands.

  Reply
 • Tinie Diels
  14/03/2018 at 00:48

  Mijn vriendin Ria Zegers-Stevens gun ik het omdat ze zich inspant mindful te starten iedere dag terwijl ze privé een “woelige” periode doormaakt!

  Reply
 • Marly Gommams
  13/03/2018 at 08:26

  Mark mijn vriend gun ik het om wakker te worden met deze inspirerende kaarten. Een mooie reminder elke ochtend aan het hier en nu, en een besef aan ‘hoe’ je in het leven kunt staan. Mindful, in balans en met aandacht.

  Reply
  • Didie
   19/03/2018 at 14:33

   Jouw reactie en de 50+ comments op facebook hebben me ontzettend verrast. Nooit geweten dat zoveel mensen iemand anders iets gunnen. We kijken massaal verder dan onze individuele behoeften en daar word ik natuurlijk heel blij van. Ik heb te veel reacties ontvangen om iedereen blij te kunnen maken, maar ik hoop dat ik binnenkort eens iets kan verzinnen waardoor we allemaal ‘gewonnen’ hebben. In ieder geval blijf ik ondertussen mindful schrijven zodat we samen eenvoudig gelukkig kunnen zijn.

   Reply

Leave a Reply