Menu
mindful leven

Geef een Mindful Momentje cadeau aan iemand die je dierbaar is

Updated 22/01/2020
mindful moment cadeau

Meer dan vijftig mindful opdrachtjes en evenveel inspirerende wijsheden. Deze vind je in het kaartspel Mindful Momentje van Suzan Oostvogels. Zij heeft dit kaartspel met liefde gemaakt om iedereen te inspireren dagelijks wat vaker mindful te zijn. Haar naam heb je misschien al eens voorbij zien komen op mijn website vanwege de retraites die zij geeft. Haar energieke, enthousiaste en eigentijdse manier van lesgeven in haar Mindful Centrum is me altijd bijgebleven. Zij geniet op haar beurt van mijn boek en verhalen, en zo houden we elkaar mindful aan de gang.

Mindful met papier

We delen ook een liefde voor woorden en papier. Dat blijkt wel uit haar kaartspel Mindful Momentje waarmee je op eigentijdse wijze actief mindful kunt zijn. Ze geeft namelijk praktische opdrachten die zijn gericht op het bewust worden van je lichaam, je zintuigen en je omgeving. En ze deelt opmerkelijke wijsheden van bekende en onbekende spirituele mensen. Een mooie wijsheid:

Het gaat er niet om dat je tijdens je leven wacht tot de regenbui over is, maar dat je leert dansen in die regenbui (Jon Kabat-Zinn)

Een cadeautje geven

Deze week mag ik twee kaartspellen weggeven. Om cadeau te doen aan iemand die je wat meer rust en geluk gunt. Dus kom maar op met je suggesties. De twee winnaars grabbelen we volgende week maandag uit de hoge hoed.

  • Schrijf in de reactie onder dit artikel wie dit spel verdient
  • Je kunt de persoon ook taggen in het bericht op mijn Mindful Moments facebook pagina
  • De twee winnaars ontvangen maandag 19 maart een persoonlijk bericht
Chat openen
1
Hallo ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ, kunnen we je helpen?