Menu
op retraite en reizen

Ontmoet jezelf op retraite in Frankrijk

verbinden met de natuur vanuit mindfulness

Woensdag 22 t/m 26 september: Ervaar deze mindfulness retraite om jezelf te zijn op een plek die je alles geeft wat je nodig hebt. Je gaat aan de slag met je gedachten en gevoelens in een prettige omgeving. Je komt samen met mensen die vanuit mindfulness invulling hebben gegeven aan hun leven. Mijn ervaring met deze retraite zal ik niet snel vergeten.

Een aantal jaren geleden bracht ik een bezoek aan Simply Canvas Farm. Daar ontmoette ik eigenares Sandra Alderden en haar man Santi, een voormalige non en monnik van het mindfulness klooster Plum Village. Met Sandra bezocht ik het nabijgelegen Plum Village waar monniken en nonnen leven volgens de mindfulness traditie van zenboeddhist Thich Nhat Hanh. Na deze onvergetelijke ervaring zijn Sandra en ik elkaar blijven volgen. Dat heeft geleid tot deze bijzondere 5-daagse Mindfulness Retraite.

Nog geen comments

    Leave a Reply

    Chat openen
    1
    Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?