Menu
mindful leven

Ontmoeting met de Friese natuur

Updated 02/02/2022
friesland natuurreis

Mijn herinnering aan Friesland gaat zo’n vijftien jaar terug. In die periode bezochten mijn toenmalige vriend en ik de leukste plekken in de noordelijke provincie. Voor zijn werk woonden we namelijk in Groningen en in onze vrije tijd trokken we er graag op uit. Leeuwarden, Bolsward en Dokkum, we wisten de gezelligheid overal te vinden. Nu besef ik me pas dat er zoveel meer was dan het stadse en dorpse vermaak: dankzij een inspirerend verblijf in Nationaal Park De Alde Feanen op uitnodiging van Bijzonder Plekje.

Mijn foto impressie van de Friese natuur en cultuur:

Deze ontmoeting met de natuur in hartje Fryslân heeft mij ontzettend verrast en geïnspireerd om de regio vaker te bezoeken. Lees mijn ervaringen in Friesland op het inspiratie- en reisplatform Bijzonder Plekje.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?