Menu
mindful leven

Overnachten tijdens retraite bij Nijmegen

overnachten tijdens een retraite bij Nijmegen met Didie Retreats

Heb je een retraite geboekt in de omgeving Nijmegen via Didie Retreats? En wil je ervoor of erna overnachten in de regio? Dan heb ik een aantal betrouwbare en persoonlijke tips voor je. Maak je retraite compleet met een nacht in een persoonlijke bed and breakfast of comfortabel hotel. Het geeft je alle ruimte en rust om tot jezelf te komen.

Een overnachting vóór een retraite zorgt ervoor dat je de dag zonder haast begint.

Ergens slapen ná een retraite maakt dat je kunt reflecteren op je ervaringen. Ook wordt het daardoor makkelijker om een overgang te maken van de retraite naar je dagelijkse leven. Ik vind het sowieso fijn om regelmatig alleen een weekend weg te gaan en heb al heel wat adresjes bezocht. Daarom deel ik graag mijn tips voor een overnachting in de buurt van de retraites die ik organiseer in De Zendo nabij Nijmegen.

Dit zijn de persoonlijke tips voor een overnachting tijdens de retraite bij Nijmegen:

Uitslapen in de natuur

Hotel Oortjeshekken ligt in een prachtige en rustige omgeving bij Nijmegen. Ik heb er vaak gewandeld om helemaal tot mezelf te komen. De wind, de zon en de vergezichten helpen je daar goed bij. Het dijk-hotel ligt midden in het natuurgebied ‘De Gelderse Poort’ en is daarom een geliefd vertrekpunt voor wandelaars en fietsers. En als je wil, kun je zelfs zwemmen in het natuurwater van de Bisonbaai of de rivier. Je slaapt in één van de authentieke, knusse slaapkamers. Alle kamers zijn anders en uniek. En er is een restaurant met smakelijke streekgerechten en genoeg ruimte om een boek te lezen in de huiskamer of op het terras. Dit hotel combineert perfect met een retraite bij Nijmegen.

vind-je-rust-in-een-hotel
Een hotelkamer dichtbij De Waal (Oortjeshekken)
combineer je retraite met een overnachting bij Nijmegen
Combineer je retraite met een overnachting bij Oortjeshekken

Authentieke sfeer in B&B bij Nijmegen

Houd je van de sfeer in een authentiek rijksmonument uit 1895? Combineer je retraite met deze Bed and Breakfast aan de rand van het centrum. Je slaapt in een statig pand met eigentijdse inrichting. En je wordt verwend met een uitgebreid, vers gemaakt ontbijt in de sfeervolle ontbijtkamer op de begane grond. De eigenaren zullen er alles aan doen om je voor of na je retraite thuis te laten voelen in B&B Het Blauwe Uur.

kies een retraite met overnachting bij Nijmegen
Overnachten bij Het Blauwe Uur in Nijmegen
Didie Retreats met overnachting

Thuiskomen op een schip

Opoe Sientje Bed & Breakfast en Museumschip ligt in hartje Nijmegen. De 9 B&B kamers op de Nijmeegse Opoe Sientje hebben allemaal hun eigen unieke sfeer. Het schip ligt in de Museumhaven, dicht bij de natuur en het centrum van Nijmegen. Ook kun je er ontbijten op het terras of wat drinken bij het haardvuur in de winter met een lekker kopje koffie en taart.

overnachten bij retraite in Nijmegen
Overnachten in een boot tijdens je retraite bij Nijmegen
rust na je retraite
Ontspannen na je retraite

Deze lijst wordt uitgebreid, dus houd de tips in de gaten via de retraite nieuwsbrief.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?