Menu

Weekend Retraites

Enig resultaat

Zoek je een andere retraite? Bekijk het complete retraite aanbod van Didie Retreats.

Neem de tijd voor jouw weekendretraite. Ga een weekend weg op retraite om te mediteren, wandelen en ademhalingsoefeningen te doen. Wacht niet langer en geef jezelf de rust die je nodig hebt.

Boek een onvergetelijke weekendretraite.

Tijdens een weekendretraite heb je meer tijd om tot jezelf te komen dan wanneer je een dag op retraite gaat. Een weekend retraite geeft je alle ruimte om de tijd te vergeten en je dagelijkse gewoonten te onderbreken. Samen met de ervaren retraite leraar ga je aan de slag met je automatische gedrag. Zo word je je bewust van patronen die niet goed voor je zijn.

In dit overzicht van weekend retraites vind je de beste weekenden van Didie Retreats.

Benieuwd hoe zo’n meditatie of mindfulness ervaring eruit ziet? Bekijk dan mijn artikel met persoonlijke tips voor een weekend retraite. Want ik begrijp heel goed dat je eerst wil weten waar je aan begint als je nooit of nauwelijks op retraite bent geweest. En misschien vind je het ook fijn om meer te lezen over stilte retraites. Dat is ook een mooie ervaring om te ontdekken wat er allemaal in je gedachten en lichaam omgaat.

Tijdens een retraiteweekend is er alle ruimte voor zelfonderzoek.

Gun jezelf die tijd en neem jezelf serieus in je zoektocht. Het leven is een unieke ervaring waarvan je elk moment mag genieten. Het is alleen belangrijk om uit te zoeken wat bij jou past en uniek voor jou is. En die aandacht is er tijdens een lang weekend alleen weg.

Benieuwd naar nieuwe weekendretraites of andere tips voor mindful leven? Volg de nieuwsbrief, gewoon eerlijk en persoonlijk.

[mailerlite_form form_id=8]

Chat openen
1
Hallo ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ, kunnen we je helpen?