Menu

Training 8-wkn: Kracht van Innerlijke Rust (individueel)

850

Individueel aan de slag met je innerlijke rust en zelfvertrouwen? Het is ook mogelijk om de training Kracht van Innerlijke Rust te volgen als individu. Samen met de leraar plan je deze individuele acht weken op een eigen dag en tijdstip. Je krijgt vervolgens acht weken lang persoonlijke begeleiding en coaching van leraar Igor Segers. Hierbij wordt het inhoudelijke programma gevolgd met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele ervaringen die extra aandacht vragen.

Beschrijving

De Kracht van Innerlijke Rust is een effectieve training voor een leven in aandacht en balans. Besteed aandacht aan het leven dat je gegeven is. Ontdek hoe je rust in je hoofd krijgt en kom tot jezelf. Hierdoor vergroot je de totale kwaliteit van jouw leven door minder te piekeren en meer te genieten.

Wil je deze training 1-op-1 volgen?

Meer aandacht voor jouw persoonlijke ervaringen en individuele begeleiding is een waardevolle investering in jouw toekomst. Wil je deze training inplannen en/of heb je behoefte aan een verkennend gesprek over deze training? Je kunt ons een bericht sturen, bellen en gebruik maken van de whatsapp service (tijdens kantooruren).

Deze training en corona-maatregelen overheid?

We houden voldoende afstand en volgen de gezondheidsrichtlijnen van de overheid. Mocht de training niet doorgaan vanwege corona-maatregelen door de overheid, dan nemen we contact met je op. Je boeking blijft dan geldig tot de eerstvolgende mogelijkheid of je kunt ervoor kiezen het gehele bedrag terug te ontvangen. Daar doen wij niet moeilijk over.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?