Menu

Mini Relax Retreat met cacao

68

Binnenkort nieuwe data. Houd de retraite nieuwsbrief in de gaten. Een waardevolle retraite om je hart te openen. Ontdek de ruimte in jezelf met zachte yoga en een traditionele cacao ceremonie. Gecombineerd met diepe ontspanning en meditatie breng je jouw mind en lichaam compleet tot rust. Een mini retraite op een prachtige plek bij de natuur om je hart te verwarmen. Voor alle niveaus, fysiek makkelijk!

Uitverkocht

Artikelnummer: 23 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Thema

Wil je ervaren wat je hart te vertellen heeft? Met deze toegankelijke mini relax retreat raak je de diepte in jezelf aan. Hoe zou het zijn om te voelen wat er in jou leeft? Jouw antwoorden vind je van binnen en dat ga je met deze retraite ervaren. De cacao ceremonie opent je hart op een hele vriendelijke en toegankelijke manier. Dit oeroude ‘medicijn’ werd vér voor onze jaartelling al ingezet door de Maya’s en Azteken bij ceremonies. Door de natuurlijke invloed van cacao en de ceremonie kom je helemaal tot jezelf. En dankzij de diepe ontspanningsoefeningen en meditatie krijg je de ruimte om te ervaren wie je bent. De ervaren retraite teacher neemt je mee in zeven stappen tot een aangename, diepe ontspanning. Vanuit de yoga nidra filosofie wordt je zelfgenezend vermogen geactiveerd. Geen moeilijke oefeningen, maar complete relaxation, voor iedereen haalbaar. En vanuit die ontspanning ontstaan de mooiste intenties voor jezelf en jouw leven. Zet de stap en geef jezelf een paar uur rust.

Voor wie?

Heb je behoefte aan een moment van rust en stilte? Wil je niet langer wachten en eindelijk weer eens diep ontspannen? Kom naar deze mini retreat om te ontladen, te genieten van de cacao ceremonie en compleet tot rust te komen. Vind je het belangrijk om je in alle rust fijner te voelen? Dit is jouw mind sessie met cacao ceremonie. En geen zorgen of het moeilijk gaat zijn: deze diepe ontspanning sessies zijn voor alle niveaus geschikt.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:
• 12.45 uur inloop en ontvangst in de rustgevende Zendo
• 13.00 uur uitleg over het programma met zachte yoga en diepe ontspanning.
• 13.15 uur meditatie, cacao ceremonie, oefeningen
• 14.30 uur zeven stappen methode tot diepe ontspanning sessies met begeleiding
• 16.00 uur thee drinken, samenzijn
(onder voorbehoud van wijzigingen)

Teacher

De teacher biedt je een volledige ervaring vanuit deskundigheid en opleidingen. Je kunt rekenen op een gedegen achtergrond in verschillende methodieken ter bevordering van diepe ontspanning en herstel waaronder yoga nidra, bewustzijnscoaching, reiki en de begeleiding van cacao ceremonies. De teacher combineert verschillende oefeningen tot een bijzondere en effectieve mix waardoor je makkelijker ontspant, herstelt van stress en vermoeidheid, maar bijvoorbeeld ook makkelijker in flow bent met je creativiteit, intuïtie en prettiger kan werken.

Het effect van haar retreats heeft zich bewezen onder deelnemers. Uit onderzoek is gebleken dat de stoffen in cacao de positieve neurotransmitters in je mind activeren. En dat op een hele zachte en positieve manier. Je komt ook veel beter in verbinding met jezelf. Daar kun je nog beter loslaten wat je niet meer nodig hebt.

Locatie

Deze retreat wordt gehouden in de omgeving van Nijmegen, bij De Zendo in Orientalis. Het is een plek om samen te komen, thuis weg van huis. De rust en de natuur op deze plek zijn ideaal voor deze retraite met cacao ceremonie. Je voelt er de compassie, het respect voor elkaar en de natuur. Hier kom je tot rust. In dit natuurpark merk je hoe waardevol het is als een plek je ondersteunt. In deze bosrijke omgeving met de rijke historie en ruime wandelgelegenheden kom je opnieuw in verbinding met jezelf.

Praktische informatie

­­­• Voor alle niveaus geschikt
• Inhoud: Mediteren, yoga nidra, cacao ceremonie, ontspanningsoefeningen
­• Inclusief koffie, thee
­• Kleding: Makkelijke schoenen, sokken en relax kleding die lekker zit, eventueel extra deken of sjaal.
­• ­Adres: De Zendo, Profetenlaan 2, 6564 BL Heilig Landstichting (route plannen)
­• Je kunt parkeren bij de locatie
­• Openbaar vervoer: vanaf CS Nijmegen ongeveer 15 minuten met de bus (lijn 5)
• Voor vragen stuur je een bericht aan Didie Retreats.

Voorwaarden en corona

Wil je een retraite boeking annuleren? Er zijn altijd redenen voor annulering, daar is begrip voor. Stuur daarom direct een bericht per email als je niet komt. Dan blijft het duidelijk hoeveel personen aanwezig zijn tijdens de retraite.

Omdat Didie Retreats voor elke activiteit een aantal zaken regelt en vooraf inkoopt, gelden annuleringsvoorwaarden. Deze vind je hier.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?