Menu

Bedrijven: Retraites voor teams

Ben je op zoek naar retraites voor bedrijven en zoek je een organisatie die het voor je regelt? Ik help je graag met persoonlijke retraites voor je gehele bedrijf. Of je nu met twee personen of een complete groep op retraite wil, aandacht voor jouw team en een waardevolle ervaring staan voorop. Ga daarom met je team een dag of weekend op retraite in Nederland of een andere plek in Europa. Zo ervaar je hoe zinvol het kan zijn om elkaar vanuit rust en eenvoud te ontmoeten in een omgeving die inspireert.

Thema: bedrijven

Beschrijving

Je werknemers waarderen een bedrijfsretraite, omdat je als werkgever aandacht hebt voor hun persoonlijke welzijn. Dat is het uitgangspunt van de meditaties, mindfulness en ontspanningsoefeningen, al dan niet in stilte. De mensen uit je team voelen zich daardoor gezien als individu. En jouw werknemers voelen dat zij meer zijn dan hun functie, omdat er tijdens de retraite veel aandacht is voor hun persoonlijke gedachten en gejaagdheid in het leven. Die gewaarwording maakt dat zij een dag op retraite of langer doorgaans erg waarderen.

Samen mediteren als team heeft op lange termijn effect.

Deelnemers aan retraites voor bedrijven worden opmerkzaam ten aanzien van hun gedachten en lichaam. Die ervaring nemen ze mee naar huis en wordt stapsgewijs toegepast in hun dagelijkse leven. Dankzij de praktische en eigentijdse oefeningen krijgen je werknemers tijdens de retraite inzichten waar ze altijd iets aan hebben. Zo leren deelnemers om op positieve wijze om te gaan met stress, (voor)oordelen en negatieve gedachten. Dit is niet alleen waardevol voor de interactie op de werkvloer of tijdens meetings, het geeft ook rust en ruimte in de privé sfeer.

Ben je benieuwd hoe een bedrijfsretraite eruit ziet?

En waarom het waardevol is met je team te mediteren? Bekijk de twaalf belangrijkste redenen om je werknemers een bedrijfsretraite aan te bieden. Hier vind je ook veelgestelde vragen over bedrijfsretraites. Neem je werknemers mee op bedrijfsretraite en verras jezelf en je team met nieuwe energie voor een gezamenlijke missie die ertoe doet!

Wil je direct een offerte voor je bedrijfsretraite?

Didie Retreats heeft al verschillende retraites georganiseerd voor bedrijven, stichtingen en ondernemers. Didie Retreats kan je daarom een goed beeld geven van de mogelijkheden voor jouw organisatie. Stuur een bericht (of whatsapp op +31 6 293 093 81) waarna je binnen 48 uur een offerte ontvangt. Geef hierin het volgende aan:

• naam bedrijf en website (of korte omschrijving)
• aantal personen
• dagdeel / dag / meerdere dagen
• inclusief overnachting ja/nee
• locatie voorkeur (stad, provincie of land)

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?