Menu

Individueel: Kracht van Innerlijke Rust Coaching (8 wkn traject)

850

Wil je minder piekeren en heb je behoefte aan rust in je hoofd? Wil je meer zelfvertrouwen in je dagelijkse leven ervaren? Met de effectieve 8-weekse training Innerlijke Kracht van Rust ontwikkel je de basis om tot rust te komen. Vanuit vertraging, stiltaan en opmerkzaamheid ga je ervaren wat je gevoel te vertellen heeft. Je gaat ervaren wat jouw pad is en hoe je rust in je hoofd vindt. Deze unieke training maakt je bewustzijn groter en geeft ruimte voor jouw innerlijke stem.

Thema: leef zelfbewust
Categorie: Tag:

Beschrijving

De Kracht van Innerlijke Rust is een effectieve training voor een leven in aandacht en balans. Besteed aandacht aan het leven dat je gegeven is. Ontdek hoe je rust in je hoofd krijgt en kom tot jezelf. Hierdoor vergroot je de totale kwaliteit van jouw leven door minder te piekeren en meer te genieten. De aandacht bij wat er van moment tot moment is, ga je structureel vergroten. Daardoor ontwikkel je het vermogen om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam en geest te laten groeien. Met deze nieuwe vaardigheden krijg je regie over je leven. Je zal merken dat stress, pijn, angst en paniek in je dagelijkse leven verminderen.

Wil jij rust in je hoofd en minder piekeren?

Dan is deze training voor jou. Het is een waardevolle investering in wie jij bent, in jou als uniek mens. Want je bent goed zoals je bent. Er hoeft niks mis te zijn met jou om deze training te volgen. Je gaat nog beter voelen waar je staat en wat jouw innerlijke kracht te zeggen heeft. Daarom is het zo mooi om jezelf deze ervaring te gunnen: de training is helpend bij de ontwikkeling van je innerlijke wereld. Zo ontdek je vanuit zelfvertrouwen de wereld met een open vizier te betreden.

Ervaar de vrijheid van rust in je hoofd.

De training is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van de Amerikaanse mindfulness expert John Kabat-Zinn. De methode gaat je helpen stil te staan bij jouw gedachten, emoties en patronen in het leven. Hiermee ga je acht weken aan de slag. Maar daar blijft het niet bij. Deze training werkt ook na de acht weken door in je leven. Zo ontwikkel je concrete vaardigheden waardoor je voortaan aandachtiger in je leven staat. Op die manier zal je meer innerlijke rust ervaren. Geef jezelf de tijd voor een leven dat meer gaat stromen.

Samen met jouw teacher leren omgaan met drukte in je hoofd

Je volgt een intensieve training zoals die bedoeld is; opbouwend en effectief. Hierbij word je begeleid door Igor Segers, een ervaren teacher die officieel is opgeleid aan het Instituut voor Mindfulness (de eerste mindfulnessopleider in Nederland) en is gecertificeerd in de hoogste categorie. “Aandachtig en krachtig in jouw leven staan en daarbij een innerlijke rust ervaren is wat ik jou bied. We gaan aan de slag met een leven dat meer vanzelf gaat stromen en minder uit balans raakt. Het is een geschenk om jouw leven te leren vieren met alles dat daarbij hoort: Jouw Eigen Weg!”

Ontdek hoe je minder uit balans raakt door alle prikkels in je leven.

Teacher Igor brengt zijn innerlijke rust dagelijks in praktijk door te leven in aandacht. Hij heeft een achtergrond als docent en verschillende opleidingen gevolgd aan erkende mindfulness instituten. Verder geeft hij retraites en bracht hij verschillende bezoeken aan het boeddhistische klooster in Frankrijk, Plum Village. Stilstaan bij je innerlijke kracht is een fijne ervaring samen met Igor. Mensen die je zijn voorgegaan voelen zich op hun gemak bij zijn rustige houding en onvoorwaardelijke acceptatie van jou als mens. Bij deze training kom je thuis in een sfeer van veiligheid, eerlijkheid en luchtigheid.

Geef en gun jezelf de tijd en de kracht tot rust te komen.

Door samen met je leraar acht weken gericht te oefenen ga je jouw kwaliteit van leven intensief bevorderen. Je slaat een weg in die je elke dag opnieuw steunt bij alles dat zich aandient. Je innerlijk talent om te ontspannen, aandacht te schenken aan wat er is en tot inzicht te komen zal verrijkt worden. Daarmee vorm je in 8 weken en zeker daarna een toolkit waarmee je zelfgenezend vermogen en stabiliteit gesteund worden. Er wordt ook uitgebreid stilgestaan bij hoe je na de training het getrainde actief kunt ontwikkelen. Bovendien volgt na enige weken een coachend gesprek om je persoonlijke pad te bespreken.

Kan ik als beginner deze training Kracht van Innerlijke Rust volgen?

Je hebt geen ervaring nodig met coaching, mindfulness, mediteren, aandachts- of ademtrainingen. De training is zeer toegankelijk en eigentijds als je op zoek bent naar meer rust in je hoofd en lichaam. De teacher neemt je stap voor stap mee door deze 8 weken. Elke bijeenkomst geeft een nieuw perspectief en je krijgt duidelijke instructies om thuis te oefenen. Meer is niet nodig. De rest gaat vanzelf en de oefeningen zijn relatief simpel. Maar dat wil niet zeggen dat het proces dat je aangaat eenvoudig zal zijn. We komen elkaar en jezelf tegen, iets dat je gaat helpen met meer vertrouwen in het leven te staan, wat er ook gebeurt.

Welke verandering brengt deze training in mijn leven?

Je ontdekt wat er allemaal omgaat in je gedachten en wat je er wel of niet mee kan doen. Op die manier raak je vertrouwd met je mind. Je hoofd staat waarschijnlijk niet stil, en dat is prima. Maar wat doe je ermee? Vanuit vriendelijkheid naar jezelf leer je minder te piekeren of zorgen te maken. Door het trainen van je aandacht ben je je eerder bewust van patronen in je doen en laten. Hiermee leer je bewuster te kiezen voor wat bij jou past in je leven. Meer grip en meer innerlijke rust. Het grootste cadeau dat je jezelf geeft in deze training ben je zelf. Alle prikkels die je dagelijks te verwerken krijgt, zal je met een grotere innerlijke balans aangaan.

Het programma van de training is bewezen effectief, duidelijk en toegankelijk.

Gedurende acht weken train je wekelijks 2,5 uur op locatie samen met de teacher. Elke week heeft een eigen thema waarbij het programma een duidelijke structuur heeft:
• Introductie van het thema
• Ervaren en verdieping van je meditatie
• Oefeningen gericht op het trainen van je aandacht
• Liggende en staande bewegingsoefeningen voor iedereen te volgen
• Ervaren en verdieping van loopmeditatie
• Kennis en instructies over omgaan met prikkels, stress, grenzen stellen en innerlijke rust
• Oefeningen in waardevolle communicatie met spreken en aandachtig luisteren
Verder volg je een stiltedag en is er een coachingsgesprek enkele weken na de training.

Wat is mijn persoonlijke investering in deze nieuwe fase van mijn leven?

Een investering in jezelf is onbetaalbaar. Deze training kun je je hele verdere leven meenemen.
De totale training bestaat uit:
• Acht trainingen met teacher op locatie van 2,5 uur
• Tools om in je dagelijkse leven rust te vinden
• Ongelimiteerd thuis gebruik van audiobestanden, ook na de training
• Compleet werkboek en naslagwerk voor thuisgebruik
• Extra Stilte Retraite van een dag (t.w.v. € 95)
• Na de training een extra individueel coachingsgesprek (t.w.v. € 100)

Je investeert € 106,25 per week in de Kracht van Innerlijke Rust.
Dit komt neer op een eenmalige investering van € 850* voor de complete training met alle extra’s.
*) mogelijk kun je een deel vergoed krijgen via de zorgverzekering.

Praktische informatie over de 8-weekse training rust in je hoofd

Samen met de leraar plan je deze individuele acht weken op een eigen dag en tijdstip. Je krijgt vervolgens acht weken lang persoonlijke begeleiding en coaching van leraar Igor Segers. Hierbij wordt het inhoudelijke programma gevolgd met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele ervaringen die extra aandacht vragen.

• Start in overleg met de teacher
• Meenemen: makkelijke kleding, relax sokken en deken
• Locatie: in overleg met teacher
• Begeleiding: gecertificeerde teacher Igor Segers.

Behoefte aan een verkennend gesprek? Je kunt een bericht sturen, bellen en gebruik maken van de whatsapp service (tijdens kantooruren).

Ervaringen van andere mensen na de training Kracht van Innerlijke Rust?

“Igor is een open en rustige man. Hij werkt in volle aandacht, weet de kern te vinden en kan benoemen wat er gebeurt en speelt in sociale situaties. Hij gaat moeilijkheden niet uit de weg, hij gaat er open en vol oordeelloosheid op af. Hij kan mensen met verschillende visies dichter bij elkaar brengen. Hij ziet de luchtigheid en humor in lastige situaties.” (Lilith Schaap)

“Met veel genoegen en dank kijk ik terug naar de warme en vooral ook effectieve en lerende contacten met Igor. Door zijn rustige en tegelijkertijd oplossingsgerichte aanpak ben ik als persoon gegroeid.  Hij heeft me op een betrokken, deskundige en praktische manier geholpen. Ik kan weer verder en weet dat ik zo nodig op Igor kan blijven rekenen!” (Frans Muskens)

“Hele fijne training. Igor neemt de tijd om je te laten leren. De training is helder, de sfeer is warm. Igor heeft een zachte en vrolijke insteek, hij past zijn eigen mindfulness toe op zijn docentschap. De technieken die je leert zijn simpel maar niet altijd makkelijk; de subtiele begeleiding helpt je je weg te vinden. Het oefenen in een groep is een goede toevoeging; je leert ook veel van elkaar. (…) De aandacht die je leert beter te gebruiken, kan je aan alles geven. Heel waardevol. Dank Igor!” (Ella van Kessel)

Ben me nu veel meer bewust van mijn ineffectieve gedachten. Als ik die heb “grijp” ik eerder in om meer in het moment te leven. Voel me beter en minder gestrest. Fijne groep hadden we ook, dat heeft zeker geholpen. Bedankt Igor!” (Jan Bezemer)

“Ik heb Igor als goed begeleider ervaren. Hij heeft de groep goed aangestuurd en ook de individuele gesprekken waren prima. Het heeft me veel goed gedaan, en heb de rust in mezelf weer teruggevonden. Dank hiervoor Igor.” (Wim Vermeulen)

Minder piekeren en meer genieten? Zet vandaag de eerste stap.

Ben je ook benieuwd wat teacher Igor inspireert? Zijn boekenlijst geeft je alvast een mooi vertrekpunt voor een mindul leven.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?