Menu

Individuele Wandelretraite met coaching

95

Wil je aan de slag met je persoonlijke vragen op een plek waar je rust vindt? Kies voor een individuele wandelretraite met een ervaren coach. Geef jezelf deze ervaring in de natuur van Noord-Brabant met een professionele begeleider die jou verder helpt. Ontdek wat er in je omgaat en neem de tijd om jezelf terug te vinden.

Beschrijving

Voel je dat het tijd is om beter voor jezelf te zorgen? Heb je vragen of persoonlijke ervaringen waar je mee aan de slag wil? Kies voor een individuele wandel retraite die je verder helpt bij je persoonlijke situatie. Samen met de ervaren en deskundige coach vind je de rust om jezelf te zijn. Al lopend en stilstaand bij wat zich aandient bespreek je dat waarover gesproken mag worden. En als het nodig is, loop je juist in stilte. Teacher en coach Igor Segers laat ontstaan wat er ontstaan mag. Maatwerk dus. Zijn ervaring met mediteren, mindfulness en internationale wandelervaring komen samen tijdens deze individuele wandelcoaching. Verder is hij een officieel gecertificeerde trainer, begeleidt hij meditatiegroepen en verschillende retraites in Nederland.

Tijdens de lockdown kun je deze individuele wandelretraite met coaching in alle veiligheid volgen. We houden ons aan de actuele covid-19 richtlijnen van de overheid.

Er is respect en geduld voor jouw situatie, alles is welkom.

De ervaring leert dat elke wandeling volstrekt uniek is, en daarom extra waardevol voor jouw persoonlijke vraagstuk. Door met je coach te wandelen in een uitgestrekte natuurgebied komt de ware kracht van het wandelen tot zijn recht. Van de paden af je gevoel achterna en ervaren wat je gevoel te vertellen heeft. Je leert te vertrouwen op het moment en te zijn met alles wat zich aandient in jouw leven. De meest eenvoudige weg naar een antwoord is samen lopen…

De wandelcoach neemt de tijd voor jou en jouw verhaal. Je bent goed zoals je bent.

Voor je ligt een persoonlijke wandeling met een prettige coach die je meeneemt en stil laat staan bij het wonder dat jij bent. Geen enkele ervaring is nodig. Tijdens de coaching neem je jezelf mee en dat is wonderlijk genoeg. De route staat niet vast maar bepaalt de coach ter plekke. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met wat ‘het hoofd wil en het lichaam wenselijk vindt’. Gedurende een sessie met coaching van circa 3 uur vind je de rust en vertraging in jezelf.

Door te wandelen met een ervaren coach ervaar je rust in je hoofd.

En al je vraagstukken zijn welkom bij de individuele wandelretraite. Het gaat erom dat je de wirwar in je hoofd of misschien zelfs je leven weer op orde krijgt. Daarbij zijn alle vraagstukken welkom, van werk en relatie tot aan persoonlijke ervaringen of twijfels over de richting in je leven. Of misschien weet je niet precies wat er aan de hand is en heb je daarom behoefte aan een ervaren leraar die de juiste vragen stelt. Ook dan vind je rust tijdens de wandelretraite.

Wandelcoach Igor Segers volgde niet alleen verschillende trainingen, hij liep zelf ook verschillende pelgrimsroutes.

Daardoor heeft hij onvergetelijke inzichten opgedaan die jou ook kunnen helpen tijdens de individuele wandelretraite. Bovendien is jouw coach deskundig en is er alle ruimte voor jouw persoonlijke verhaal. De magie van jouw weg? Sta open voor wat zich aandient. En luister, luister heel goed.

Waar vindt de wandelretraite plaats?

Je gaat wandelen in een uitgestrekt natuurgebied waar bos, heide en velden elkaar afwisselen. Tijdens de wandelretraite loop je door dit natuurgebied met indrukwekkende vergezichten. Deze prachtige locaties vind je in verschillende Brabantse regio’s. Je kunt daarom vertrekken vanuit de regio Eindhoven, Uden, Oss, Tilburg en Breda. In overleg met de coach kies je een locatie die voor jou makkelijk is afhankelijk van je woonplaats en vervoersmogelijkheden. Vanaf de gekozen locatie neemt de coach je mee op jouw ‘reis’. Inclusief de befaamde koffieservice; versgemalen en vers gezette koffie onderweg! Theedrinkers worden getrakteerd op Japanse groene thee.

Praktische zaken wandelretraite:

• Privé wandelretraite met coach duurt circa 3 uur en kost € 95
• Verschillende startlocaties in Noord-Brabant
• De wandelingen kunnen elke dag van de week plaatsvinden, op een dagdeel dat jou past (ochtend/middag/avond).
• Zowel bereikbaar met auto als openbaar vervoer.
• Materiaal: alles wat je nodig hebt voor een aangename wandeling zoals een bril, pet en de juiste comfortabele kleding

Jouw individuele wandelretraite met een deskundige coach reserveren?

Wil je weten hoe je aan de slag kunt? Je reserveert jouw individuele wandelsessie door te boeken bij Didie Retreats. Daarna neemt de wandelcoach binnen twee werkdagen contact met je op om een geschikte datum/tijd af te spreken.

Heb je nog vragen over wandelcoaching?

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder. Je kunt ook bellen of gebruik maken van de whatsapp service tijdens kantooruren.

Ervaringen van deelnemers aan een retraite met Igor:

“Een heel fijne en comfortabele beleving. Ik voelde me vrij en gezien en gehoord. Igor geeft veel positiviteit, begeleidt de wandeling met aandacht en afstemming.” (Paul Schaap)

“Wat een fijne ademruimte wandeling in de Maashorst met jou afgelopen donderdag, van begin tot einde! De rust van de omgeving en van jouw benadering en meebewegen met wat zich voordoet is rustgevend en verrijkend geweest. Nieuwe inzichten ontstaan en zullen een basis vormen voor vervolgstappen.” (Frans Muskens)

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?