Menu

Weekend Reconnect aan zee (6-8 okt)

495

Luxe weekend retraite aan zee: Opnieuw in verbinding met jezelf. Wat weerhoudt je ervan te doen wat goed voelt? Waardoor raak je verwijderd van jezelf en hoe kom je terug bij jezelf? Deze retraite biedt je de mogelijkheid om je dagelijkse gejaagdheid te vertragen. Kom tot rust en breng je leven in balans. Voor alle niveaus geschikt.

Uitverkocht

Artikelnummer: 20231006 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Thema

Deze geheel verzorgde weekendretraite aan zee biedt je de mogelijkheid om je dagelijkse gejaagdheid te vertragen. Kom tot rust en breng je hart en ziel in balans. Vanuit deze kalmte ga je ontdekken wat er allemaal gaande is in je gedachten en lichaam. Door te oefenen met een ervaren en deskundige teacher kom je erachter wat jij nodig hebt. Je krijgt inzichten en tools om helder te denken en bewust keuzes te maken. Maak opnieuw verbinding met jezelf. Leer te voelen, denken en doen vanuit jouw eerlijke kracht.

Het retraite weekend wordt gegeven vanuit het mindfulness gedachtegoed, de oosterse filosofie en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Deze drie maken een mooie verbinding tussen wetenschap en spiritualiteit. Door middel van specifieke vragen en meditatie kom je dichter bij de kern van wie je wilt zijn. Vandaar uit kun je meer en meer de regie voeren over je leven. Je gaat je leven leiden in plaats van lijden.

Programma

Het weekend duurt van vrijdag tot en met zondag. Vanaf 10.00 uur kun je vrijdag terecht op de schitterende locatie bij zee. Het programma begint in de namiddag, maar als je eerder komt, heb je alle tijd om te ontspannen en genieten van de omgeving en accommodatie. Alles is aanwezig om je thuis te laten voelen, dus neem de tijd voor jezelf!
In de namiddag kom je samen met alle deelnemers. Dan zal de retraite teacher je uitleggen wat je dit weekend kunt verwachten en daarna de onderdelen van het onderstaande programma begeleiden. Daarna heb je vrijdag samen een gezonde en voortreffelijke avondmaaltijd. Vrijdagavond, zaterdag en zondagochtend volg je het retraite programma. Je bent nergens toe verplicht, dus voel je vrij om je eigen tempo te bepalen. Zondagmiddag na het luxe ontbijt volgt een samenzijn waarna iedereen afscheid neemt van elkaar. Daarna ben je vrij om de middag aan zee of in de omgeving door te brengen. Je kunt tot 16.00 uur op de prachtige locatie van de Farmhouse blijven. Misschien wel je nog wat wandelen, schrijven of aan de kust de oefeningen herhalen die je tijdens de retraite hebt geleerd. Neem dus alle tijd voor je ontspanning dit weekend. Maak je hoofd leeg en vul je hart.

Vrijdag
• 12.00 uur accommodatie beschikbaar en omgeving van de Farmhouse bij zee
• 16.00 uur introductie programma + kennismaking
• 18.00 uur diner
• 19.30 uur avondmeditatie

Zaterdag
• 08.00 uur ochtend meditatie
• 09.00 uur ontbijt
• 10.30 uur lichaamswerk en vitaliteit
• 12.45 uur gezonde, smakelijke lunch
• 14.00 uur meditatief wandelen en oefenen
• 15.05 uur bewustwording en verbinding met jezelf
• 16.00 uur zelfreflectie en opdrachten
• 18.00 uur diner
• 19.30 uur avondmeditatie

Zondag
• 08.00 uur ochtend meditatie
• 09.00 uur ontbijt
• 10.30 uur lichaamswerk en vitaliteit
• 11.00 uur theepauze
• 11.15 uur kennis en coaching met inzichten voor dagelijkse leven
• 12.00 uur gezamenlijke afsluiting
• 12.30 uur mindfulness naar eigen invulling op de locatie
• 16.00 uur uitchecken
(onder voorbehoud van wijzigingen)

Retraite teacher

Deze weekend retraite wordt gegeven door de gecertificeerde teacher Sharda König. Sharda vertaalt theoretische kaders op een pragmatische manier naar de praktijk. Ze geeft al jaren verschillende meditatie workshops en yoga teachings, en was docent bij het bewustzijnscentrum YCT in Tilburg. Samen met Sharda kom je terug in je kracht: “Verbinding en balans van lichaam, ziel en hart vind ik essentieel om te kunnen buigen voor wat het leven je brengt. Accepteren van wat er was en wat er is, is in mijn beleving dan ook het pad naar loslaten. Zo kun je meer jezelf zijn om uiteindelijk een gelukkiger leven te leiden. Wij mensen zijn prima in staat om onszelf te overladen met angst, woede, onzekerheid, frustratie, jaloezie en ga zo maar door. Hierdoor verlies je jezelf en weet je niet meer goed wat je nu echt wil in het leven. Er is altijd ongemak in het leven. Maar hoe flexibeler je mee kan buigen, des te meer je de regie kunt voeren over je leven.”

Locatie

De retraite vindt plaats bij de Farmhouse in Domburg. Deze plek geeft je de rust die je zoekt. Dit Farmhouse is een verbouwde boerderij met 5 grote slaapkamers en 10 bedden die overal uit elkaar staan. Er is dus genoeg privacy op de comfortabele, luxe slaapkamers. Drie slaapkamers hebben een eigen douche en toilet. En twee slaapkamers delen een grote badkamer. Verder kun je heerlijk relaxen in de grote woonkeuken met lange eettafel. Voel je ook vrij in deze keuken waar je alle apparatuur vindt als je zelf iets extra’s wil meenemen of klaarmaken.

Ook de prachtige meditatiestudio heeft een glazen wand met uitzicht op de eindeloze velden. Een heerlijke plek voor ontspanning en meditatie. Geïnspireerd op de oude boeren Nissenhut die vroeger op deze plek stond, verblijf je in deze meditatiestudio met duurzame materialen. Infrarode panelen verwarmen de vloer waardoor er altijd een aangename temperatuur heerst. Natuurlijk zijn er matten, dekens en kussentjes aanwezig en het uitzicht op de velden brengt je meteen in een meditatieve stemming.

De boerderij ligt op een terrein van 3 hectare waar het stil en rustig is en toch is het dorp en strand op loopafstand. Het Farmhouse ligt aan de rand van een lommerrijk landgoed, vanuit je slaapkamer heb je uitzicht over eindeloze velden en aan de overkant liggen de duinen en de zee.

Verzorging

Naast het complete inhoudelijke programma kun je bij deze weekend retraite ook rekenen op gezonde, huisgemaakte maaltijden. Een retreat chef gaat je dit weekend gezond verwennen: slow food, puur en eerlijk, gebaseerd op authenticiteit en puurheid. Reken maar op mindful eten vanuit kalmte en aandacht voor je lichaam. Dit draagt bij aan een rustige relatie met alles wat je dagelijks eet en drinkt. Ook op lange termijn heel fijn voor een leven waarin je vertraagt op de momenten dat je het nodig hebt. Samen geniet je aan de keukentafel en bij goed weer drink je buiten een heerlijk kopje koffie of thee. De boerderij heeft namelijk ook een gezellige plek om buiten te zitten en te loungen. Overdekt en verwarmd, voorzien van een eenvoudige keuken, grote barbecue een groot buitenterras.

Praktische informatie

• Prijs o.b.v. gedeelde ruime 2 persoonskamer met gedeeld gebruik grote badkamer
• Meditatiekussens, stoelen en matten aanwezig
• Draag makkelijke kleding en schoenen
• Adres Farmhouse; Domburgseweg 48, 4357 NH Domburg
• Begeleiding: Teacher Sharda
• Lees ook het artikel met tips over weekend retraites

Voorwaarden en corona

Wil je een retraite boeking annuleren? Er zijn altijd redenen voor annulering, daar is begrip voor. Stuur daarom direct een bericht per email als je niet komt. Dan blijft het duidelijk hoeveel personen aanwezig zijn tijdens de retraite.

Omdat Didie Retreats voor elke activiteit een aantal zaken regelt en vooraf inkoopt, gelden annuleringsvoorwaarden. Deze vind je hier.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?