Menu
beleving

Sportmagazines voor vrouwen

vrouw aan het snowboarden

Drie jaar geleden schreef ik columns voor She magazine; op dat moment het enige sportsmagazine voor vrouwen. Omdat ik er 100% in geloofde en ik een echte bladenvrouw ben, dacht ik samen met uitgever Maruba regelmatig mee over het concept van het magazine. Uiteindelijk besloot Maruba tot een andere koers en focus.

Als liefhebber bleef ik ondertussen alles volgen wat er in magazine-land gebeurde op het gebied van sports & women.  Sindsdien weinig kanshebbers meer gezien. Gelukkig blijft Maruba de markt in de gaten houden en verschijnt er deze juni een She-special.

SHE, bike, hike & travel is een special van BIKE & TREKKING en het zusterblad LIFT Magazine. De twee tijdschriften voor fietsen, buitensport en avontuurlijk reizen worden uitgegeven door Maruba Sports & Fashion Publishers. In een oplage van 65.000 exemplaren wordt het magazine verspreid onder de abonnees van BIKE & trekking en de abonnees van LIFT Magazine (voorheen Outdoor Magazine). Je kunt ook terecht bij de losse verkoop waar deze She als gratis bijlage van BIKE & trekking en LIFT Magazine te vinden is.

1 Comment

Leave a Reply