Menu
mindful leven

Baby iPhone om te spelen

Updated 02/02/2022
baby iphone

Smartphone. Smart voor baby’s? Nou, je ontkomt er niet aan. Iedere keer dat ik mijn eigen toestelletje pak, springt ons zoontje zo ongeveer in mijn oor. En dat is bij papa of opa en oma niet anders. ‘Nee zeggen’ is best wel een uitdaging (leer mezelf weer eens kennen…). We zijn al overstag met de afstandsbediening.

Maar onze telefoon? Nee.

Nadat de iPad in zijn geheel over de tafel is geswiped en daarmee een vrije val op de vloer maakte, zijn we al iets wijzer geworden. En dus op zoek naar een ‘water-stoot-deuk-kreuk-vaste mini phone. Allerlei speelgoed-foontjes kwamen voorbij. De meeste te lelijk om waar te zijn. Maar toen verraste mijn vriend vandaag onze zoon (en mij!) met een geweldig cadeautje. Mama is jaloers! Ik heb zojuist een nieuwe iPhone besteld, maar deze is veeeeeeel cooler! Gemaakt door Plan Toys. Met de juiste mentaliteit: helemaal duurzaam.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?