Menu
mindful leven

Unieke kans: workshop van Britse fotograaf

Updated 23/06/2022
workshop fotografie bloemen

Nu inschrijven? Ga naar Makelight Course en bevestig vandaag. Tot snel!

Ik ontmoette haar ruim twee jaar geleden. Via het internet. Oh nee, geen date hoor! Die had ik al genoeg gehad. Dit was serieus en had niets met de liefde van doen. Alhoewel, in zeker zin wakkerde zij een vorm van liefde aan die geen enkele man ooit voor elkaar had gekregen: de hartstocht voor een creatief leven. Haar naam: Emily Quinton, de ambitieuze en creatieve ‘maker’ die met haar Makelight studio en tech community de wereld verovert.

Van bruidsfotograaf naar tech ondernemer

Ooit stond ze dag en nacht tussen de bruiden, feesten en gezinnen als ‘wedding photographer’, maar haar passie voor bloemen en onuitputtelijke creativiteit leidden ertoe dat ze andere mensen wilde helpen om hun creaties te fotograferen. En daar bleef het niet bij. Inmiddels heeft ze samen met haar echtgenoot een serieuze business opgericht waarmee ze ondernemers helpt hun merk te bouwen, online technologie te doorgronden en trendsettend te zijn op het gebied van instagram.

Ze heeft niet voor niets een Google beurs ontvangen om hun onderneming verder uit te bouwen.

Nadat ik haar eerste wereldwijde online fotografiecursus volgde, hield ik Emily in de gaten. Dankzij haar blog en nieuwsbrief die – in tegenstelling tot de massa – wél interessant bleef, kon ik haar ontwikkelingen goed volgen. Daarom kocht ik ook haar eerste boek, nog voordat het verschenen was, en opnieuw raakte ze mijn creatieve hart. Het boek vertelde over de thuiswerkplekken van ondernemers in de VS, UK en Nederland. En natuurlijk waren de foto’s zo inspirerend, dat ik mijn complete ‘Didie hoofdkantoor’ omgooide.

Een jaar geleden ontmoette ik haar dan eindelijk.

Tijdens een gevorderde Makelight workshop in haar Britse studio nabij Londen. Dat was echt thuiskomen. De enthousiaste, leergierige deelnemers, de riante studio met industriële look, de rustgevende locatie bij het park, ik was klaar om mijn bedje hier neer te zetten. Nou was dat niet helemaal de bedoeling, maar ik voelde me heerlijk. En Emily? Een toegankelijke, stralende, energieke vrouw zonder enige arrogantie. Een moeder van vier kinderen die gezin en werk combineert, samen met haar ‘loving husband’, en ook nog de tijd vindt om regelmatig haar familie in Frankrijk op te zoeken, maar vooral ‘iedere dag iets creëert’. Want dat is haar levensmotto, net als haar kinderen die regelmatig de fijnste knutselwerkjes laten zien op instagram.

Gedurende enkele mailwisselingen en andere ‘online’ momentjes met Emily kreeg ik een idee:

Wat als ik deze fotograaf naar Nederland zou kunnen halen!

Zodat iedereen die leeft voor creativiteit, maar keer op keer teleurgesteld is over de resultaten van hun foto’s, eindelijk iemand kan ontmoeten die weet wat je doormaakt en jou kan helpen om je visuele online wereld op de rit te krijgen. Want ik beloof je: social media zit wél op jou te wachten.

Er gingen enkele weken voorbij, maar begin dit jaar ontving ik een definitief akkoord! Emily zou naar Nederland komen om samen met mij een officiële Makelight workshop te geven. Ik was dolblij, want nu zou Emily’s werkwijze bereikbaar worden voor mensen uit Nederland die niet zomaar even naar Londen kunnen reizen, maar toch face-to-face willen leren van deze inspirerende ondernemer.

Fotografie workshop is een feit

Het fundament staat inmiddels en ik kan bezig om de laatste puntjes op de i te zetten, maar één ding is zeker: 10 juni is Emily ‘all yours’. De details en aanmelding volgen binnenkort, maar ik beloof je dat we jou gaan helpen om trots te worden op het werk én de foto’s die je maakt .

Het aantal plaatsen is beperkt om ervoor te zorgen dat Emily iedereen persoonlijk aandacht kan geven. Wil je deze workshop bijwonen, dan kun je via info@didie.nl alvast een plek reserveren. Ook zal ik eventuele vragen beantwoorden. Wat ik je nu kan melden:

  • geschikt voor beginners en gevorderden
  • thema’s: fotografie bloemen/natuur, fotografie food, ondernemen op instagram
  • je kunt eigen werk meenemen voor fotografie (niet té groot)
  • elke camera volstaat (smartphone, digitale camera, polaroid, spiegelreflex)
  • aantal deelnemers max 15
  • duur: 10.00 uur – 17.00 uur
  • zaterdag 10 juni
  • regio Eindhoven
  • inclusief koffie/thee, lunch en lekkers
  • prijs: € 195,-
Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?