Menu
persoonlijk

WelLICHT verleid door mode?

fashion expositie

Mindful schrijven betekent soms ook even stilstaan bij de leuke momenten van de dag. En ja, deze keer heet dat gewoon ‘werk’. Want soms ben ik bezig met zo’n tof project, dat ik het toch echt even wil delen. Cultuur, fashion, design, retail en licht. Wat brengt dat? Een hele gave expositie.

Ik zit momenteel namelijk middenin de laatste voorbereidingen voor ‘The Future of Fashion is Now’.

Nee, ik ben niet de curator en ik heb me ook niet aangemeld als ontwerper. Welke rol heb ik dan op me genomen? Ervoor zorgen dat we met het Philips Lighting projectteam de complete expositie op-en-top verlichten; inclusief werk van Viktor&Rolf, Pauline van Dongen en Iris van Herpen. Yes. Dat heet werk

Voor Philips verzorg ik namelijk verschillende projecten en deze is brand new. Vanavond vindt de opening plaats. Voor VIPs. En laat ik nu zo’n Vrolijk Intuïtief Persoontje zijn ;-).  Jij toevallig ook? Nou, vanaf morgen tot 18 januari 2015 is de expositie open voor publiek. Enjoy! En ja, ik ben heel erg benieuwd of je wellicht wordt verleid door de impact van het licht.

1 Comment

  • T.Diels
    10/10/2014 at 16:49

    Het moet lukken dat te kunnen bewonderen anno oktober 2014! 🙂

    Reply

Leave a Reply