Menu
mindful leven

Ruimte voor jezelf met een lichtwerker?

Updated 23/06/2022
lichtwerk en hartzaken

Hoe maak je ruimte voor jezelf? Het is makkelijk gezegd, maar wat als je jezelf in de weg zit? Het is zo lastig om iets te veranderen als jij degene bent die je dromen dwarsboomt. Ga ermee aan de slag: leer anders kijken naar jezelf en maak ruimte voor jouw gevoel. Zo ontvouwt zich een nieuwe wereld. Dat hoef je niet alleen te doen.

Ik help je graag met de keuze voor een retraite die jou ruimte geeft.

Dankzij mijn ervaring met retraites en het schrijven erover ontmoet ik mensen die als geen ander weten hoe je ruimte voor jezelf maakt.

didie schackman

Daarom besteed ik ook aandacht aan andere experts op dit gebied: Désirée, een lichtwerker. In 2015 kreeg Désirée borstkanker; een keerpunt in haar leven. Door zelf op zoek te gaan naar heilzame methodes ontdekte ze de spirituele kracht in haar lichaam en leven. Dankzij hypnotherapie en geleide meditaties activeerde ze haar zelfgenezend vermogen en kreeg ze steeds meer zelfvertrouwen. Vele opleidingen en praktijkervaringen volgden waardoor ze uiteindelijk een haar onderneming Lichtwerk en Hartzaken heeft opgericht.

spirituele coach

Kort geleden liet Désirée mij weten dat ze een bijzondere retraite in Nederland organiseert en een spirituele reis naar Frankrijk.

Twee mooie ‘reizen’ die erg goed passen tussen het aanbod van retraites die ik publiceer op dit platform. Ook omdat Désirée een connectie maakt met de godin in jezelf, verwijzend naar Maria. En dat vind ik prachtig, want Westerse stromingen en Oosterse wijsheden vullen elkaar perfect aan. Ik zal nooit vergeten dat ik bij het Franse mindfulness klooster van zenleraar Thich Nhat Hanh de figuur van Jezus en Boeddha bij elkaar zag staan.

Wil je ruimte maken voor jezelf?

Tijdens deze retraite midweek ervaar je persoonlijke en spirituele groei op een prachtige locatie in het Limburgse rozendorp Lottum, Kasteel Kaldenbroeck. Het is volgens Désirée een helende omgeving waarin je op verhaal kunt komen en genieten.

retraite kasteel
Locatie om te ontspannen (foto: Kasteel Kaldenbroeck)

De retraite ‘Ruimte voor jezelf’ brengt innerlijke rust, ontspanning, bevrijding en zelfvertrouwen. Désirée gaat je helpen om stappen te zetten in je leven: Hoe zou het zijn om meer vanuit je uniciteit te leven, trouw aan jezelf? Niet vanuit moeten of aan verwachtingen voldoen, maar omdat het kloppend voelt voor jou? Samen werk je aan een schone lei om de toekomst met een lege mind te verkennen.

Het programma stelt je in staat om te luisteren naar je lijf, naar je hart en naar je ziel.

Dit wordt gecombineerd met een uitgebreide workshop ‘bevrijding door ont-moeten & vergeving’ en een individueel consult. Er is genoeg flexibiliteit in het programma: in de ochtenden is er een vrijblijvend ochtendritueel en de overige momenten kun je zelf of samen met anderen invullen. Daarnaast zijn er gezamenlijke maaltijden die met veel zorg en aandacht worden bereid. Tevens is er een inspirerend avondprogramma. Dat maakt deze retraite tot een waardevolle ervaring die bijdraagt aan jouw persoonlijke groei.

verblijf tijdens retraite
Het verblijf tijdens de retraite (foto: Kasteel Kaldenbroeck)

Spirituele reis: Op zoek naar de godin in jezelf?

Door bewust even te vertragen, stil te worden, door tijd en ruimte te creëren om te luisteren naar wat er vanbinnen leeft, kun je opnieuw richting geven aan je leven. Bij deze spirituele reis ga je ermee aan de slag in het Franse Vezelay. Deze plaats ligt ook op de route naar Santiago de Compostella. Je ervaart verschillende krachtplekken en onder spirituele begeleiding van Désirée onderzoek je jouw sensitiviteit. Tijdens de activiteiten en healings staat het werken met energie centraal. Ondertussen kom je niks tekort: je gaat wandelen, luieren en samen eten in pittoreske restaurantjes (op eigen kosten). Inbegrepen is een verblijf in een charmant boetiekhotel.

Wil je graag voluit leven en met een groepje gelijkgestemden groeien in spiritueel bewustzijn?

Dan ga je mee met Désirée die je helpt om de godin in jezelf te vinden. Vanuit een fascinatie voor Maria Magdalena inspireert ze jou om de weg van liefde te bewandelen in jouw dagelijks leven. Niet op een kerkelijke manier, maar afgestemd op een wijze die bij de ongekende mogelijkheden van dit leven past.

Benieuwd naar het complete verhaal van Désirée en haar werk? Bekijk haar wereld van Lichtwerk en Hartzaken.

spirituele plek
Een spirituele reis naar Frankrijk (foto: Vezelay)
Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?