Menu
mindful

Winactie: bestseller over Geluk

boek geluk winnen

Het boek staat al weken in de top 10 van non-fictie en daarom met recht een bestseller te noemen: De Logica van Geluk. Ik sprak de schrijver Mo Gawdat een tijdje geleden en was onder de indruk van zijn verhaal. Volgens hem is geluk een keuze; een stevige uitspraak voor een man die zijn zoon vanwege een medische fout verloor. Lees zijn verhaal en raak geïnspireerd.

Om je op weg te helpen verloot ik twee exemplaren van zijn ‘geluksboek’:

 • Meld je aan via de nieuwsbrief en je naam gaat in de digitale grabbelton.
 • Uiteraard ga ik zuinig met je gegevens om.
 • Als je al ingeschreven bent voor mijn e-news, doe je sowieso mee. Dat is je voordeel als trouwe lezer.
 • De 2 winnaars ontvangen 5 februari per email bericht.

1 Comment

 • Ton Sijtsma
  17/01/2018 at 16:53

  Kan ik nu goed gebruiken

  Reply

Leave a Reply