Menu
mindful leven

Wintersporten zonder ski’s

Deze winter kwam er een verrassende uitnodiging binnen van reisplatform Bijzonder plekje: hiken in de sneeuw! Nooit geweten dat ik daar mijn heil zou vinden, in de stilte van Tirol, wandelend door de maagdelijk witte sneeuw van de adembenemende bergen. ’s Ochtends vroeg, overdag of bij maanlicht, alle varianten probeerde ik uit en het gaf me keer op keer een flinke kick. Okay, ook ontzettend koud, min tien is niet grappig voor een koukleum zoals ik, maar iedere hike toch weer de moeite waard.

Mijn foto impressie van de sneeuwreis in Tirol:

Mijn winteravontuur heeft me waardevolle inzichten gegeven. Dat je dus ook kunt wintersporten zonder ski’s. En dat ik veel minder wist over de Alpen dan ik ooit dacht. Lees het persoonlijke verslag van mijn winterreis zonder ski’s op Bijzonder Plekje.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?