Menu
mindful leven

Zomervakantie met kinderen, ontspanning?

Updated 02/02/2022
met kinderen op vakantie

Of je nu één, twee of drie kinderen meeneemt op vakantie, het blijft een uitdaging om het iedereen naar de zin te maken. Met z’n allen naar de zon en genieten maar? Zo eenvoudig is het dus niet. Alleen al de reis ernaar toe kan een uitputtingsslag zijn om nog maar niet te beginnen over de uitstapjes voor de dagen die komen gaan, in een omgeving die je nauwelijks kent. En jawel, ‘s avonds, als iedereen in z’n tentje of huisje ligt, hoor je jezelf denken: ik kwam hier toch voor mijn ontspanning?

Samen met mijn man heb ik al heel wat vakantievarianten uitgeprobeerd, met verrassende hoogtepunten en evenveel missers.

Niet dat we het iemand kwalijk nemen, want uiteindelijk hebben we iedere zomervakantie ontzettend veel plezier. Maar het is wel handig te ontdekken wat nu wél en juist niet werkt als je op vakantie gaat met kinderen (drie in ons geval). En dus was het geweldig dat ik namens een populaire lifestyle mamablog op verkenning mocht naar de Algarve. Mijn verslag én de tips om er een geslaagde gezinsvakantie in de zon van te maken, vind je op Mamsatwork.

Chat openen
1
Hallo 🙋‍♀️, kunnen we je helpen?